WAAR DROOM JIJ VAN?

Ben jij op zoek naar vrijheid en een positieve verandering? 

Wat als ik jou kan vertellen dat er zoveel meer mogelijk is jouw leven. Dat het ook voor jou mogelijk is om jouw DROOMLEVEN te leven. 

Wat jouw droom ook is, alles is mogelijk

 

 • Weer controle over jouw leven
 • Meer energie
 • Een gezonde lifestye
 • Meer tijd om te reizen 
 • Meer tijd voor jouw gezin 
 • Positief in het leven staan
 • Meer financiële vrijheid
 • En jij bepaalt hoeveel, waar en wanneer jij werkt. 
van droom naar doen

You can be, do or have anything you want

Ben jij op zoek naar:

Wat wij bieden  is een lifestyle die alle dromen waarmaakt! 

Wanneer jouw carrière of jouw leven je niet brengt waar jij heen wilt en je bent toe aan een verandering waarin jij alles zelf kan bepalen. Dan is dit zeker iets voor jou. Wij bieden jou een geweldige kans om jouw toekomst aan te passen en de lifestyle te creëren waarvan je droomt. 

Ook voor jou is het mogelijk om véél meer uit het leven te halen! 

Financiële vrijheid opent veel nieuwe deuren, om gezond, vrij en zonder zorgen te leven en je eigen bestemming te bepalen. En wij weten uit eigen ervaring, het is dichterbij dan je denkt!

Joyce
Joyce
Lees verder
Wanneer je advies nodig hebt over het opstarten van een eigen business of over je bestaande carrière zal ik een coaching gesprek met Ivette zeker aanraden! Naast dat Ivette een gezellige gesprekspartner is waar je goed mee kan sparren over je eventuele plannen in je carrière, heeft zij ook nog eens díe positieve mindset die ik als zeer prettig heb ervaren! Daarnaast is Ivette natuurlijk een ervaringsdeskundige pur sang en dat merk je. Doordat ze zichzelf durft te laten zien voelde ik mij al snel op mijn gemak en dat werkt tijdens een coaching gesprek. Ivette luistert en gaf mij precies díe feedback die ik nodig had om weer verder te kunnen met mijn plannen en het oefenen met mijn positieve mindset!

Heb je nog persoonlijke vragen? 

Of wil je weten of dit programma echt voor jou is? 

Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in. 

Ik vertel je graag welk impact dit programma op jouw leven kan hebben! 

Dit programma is voor jou, wanneer jij gemotiveerd bent om hard te werken en jouw dromen uit wilt laten komen.

Je hoeft geen specifieke vooropleiding of werkervaring te hebben, want er zijn heel veel mogelijkheden. 

Ambitie, positieve mindset en motivatie zijn wel een pré.

Ben jij:

Ga jij voor jouw droomleven? Start vandaag!

Starten is simpel en vrijblijvend

Ivette Langeveld
AboutIluh law of attraction

 

 

Het opschrijven van mijn ideale droomleven, mijn awesome 2.0 leven en die met een positieve en krachtige mindset uitspreken heeft zoveel impact op mij gehad.

Ik weet nog heel goed dat begin 2019 mijn ideale droomleven opschreef. Ik schreef mijn 2.0 verhaal zo op zonder beperkingen, waarin alles mogelijk is. 

Een awesome 2.0 versie waarin alles mogelijk is. Als ik mijn verhaal terug lees, zijn er een aantal punten wat opvalt.

 • Ik wil mijn loondienstbaan opzeggen
 • Ik wil een eigen bedrijf op gaan bouwen, waarin ik andere vrouwen mag coachen, empoweren en helpen
 • Ik wil meer werken voor de meisjes van ons kindertehuis Garuda House Bali
 • En ik wil voor langere tijd op Bali wonen. 

Op dit moment zijn de eerste drie punten gelukt. Daar ben ik zo ontzettend dankbaar voor. Maar sinds een aantal weken weten wij ook dat wij volgend jaar ons kindertehuis mogen gaan uitbreiden en dat wij, mijn partner en ik voor langere tijd op Bali mogen wonen. 

Een droom die voor ons uit komt. Een wens die wij vol positieve energie hebben uitgesproken en die het universum voor ons laat uitkomen. 

De wet van aantrekking is hier zo goed bezig geweest om mijn 2.0 versie te mogen leven en dat gun ik jou ook. 

dromen durven doen
In september mochten wij aanwezig zijn bij een een heel gaaf festival op Java

Achter de schermen aanwezig zijn bij een groot festival aan de andere kant van de wereld. Hoe gaaf is dat? Door uit onze comfortzone te stappen en te netwerken, kwamen we in contact met de organisator van het Payung Festival op Java. Drie dagen lang kregen toegang op dit festival en mocht Jeroen foto’s maken. 

In mei 2019 stond ik het podium te shinen. Mijn eerste podiumervaring

Een jaar geleden stond ik op het grote podium van de grootste Aziatische markt in Europa, de TongTongFair in Den Haag.

Nog nooit had ik een modeshow gelopen en al helemaal niet in designerskleding, iets wat ik zelf niet snel zou dragen. Tot dat grote moment op het podium was ik ook altijd onzeker over mijn lichaam. Ik ben vrij groot en ook wel vrij fors. Niet echt catwalk waardig. Maar ik werd gevraagd door een vriendin, de organisator van deze modeshow en ik zei eigenlijk ook direct ja. Zonder er over na te denken.

Mijn allergrootste droom kwam uit in december 2019

In december 2019 kwam mijn droom uit. Op 13 december had ik mijn laatste werkdag van loondienstbaan. Dit gaf mij zoveel vrijheid, mijn baan opzeggen en mijn droom om een eigen bedrijf op te bouwen verder uitwerken. Een dag later was mijn allereerste Women for Women Powerevent, een event  waar ik 30 mooie en ambitieuze vrouwen mocht inspireren om ook hun dromen uit te laten komen. 

dromen durven doen
Kimberly
KimberlyDrawing Minimalistic
Lees verder
Gisteren, 28 mei 2020 heb ik een erg leuke video call met Ivette gehad! Inspirerend en ook erg gezellig. Vol tips & motivatie. Aan de tips heb ik zeker iets gehad en zal ik ook veel mee gaan doen. Voor iedereen die twijfelt om aan zijn dromen te beginnen. Stop met twijfelen! Alles begint met een idee en je idee waar maken. Stel dat je net nog even een zetje in de rug nodig hebt dan zou ik Ivette aanraden om je te coachen. Iemand die vol goede energie zit en niet bang is om eerlijk te zijn en jou op weg te helpen. Lieve ”die vrouw” veel succes met alles en met iedereen die je mag gaan coachen! Liefs, Kimberly Jane van de Merbel

Jouw leven, jouw condities

Vrijheid, flexibiliteit en plezier. Ontdek hoe Forever jou de mogelijkheid kan geven voor de tijd om het leven van jouw dromen te creëren. 

Ben je er klaar voor?

Wij werken samen met Forever Living

Onze internationale business Miljoenen mensen in meer dan 160 landen hebben de voordelen van de aloë vera producten van Forever ontdekt om hen en hun gezin te helpen er beter uit te zien en zich beter te voelen. Gebruik de kaart om te ontdekken hoe Forever’s internationale activiteiten al meer dan 40 jaar constant zijn gegroeid.