Gratis e-book 10 tips voor meer succes in jouw leven.

GRATIS. 10 tips om meer uit jouw leven te halen!

 

Herken je dat? Dat je meer uit het leven wilt halen, maar dat je niet weet waar je moet beginnen?
Je hebt dromen, maar je weet niet hoe je jouw dromen waar kan maken.

Meisjes met een droom, worden vrouwen met een visie.

Wist je dat er nog zoveel meer in jou zit, dan dat er nu uitkomt?
Hoe zou het zijn als je geholpen wordt om meer succes te krijgen en meer uit het leven te halen?

gratis e-book

Wat ga jij ontdekken in dit e-book.


Door het lezen van dit e-book en het toepassen van deze tips, zal je o.a. leren:

Wat anderen zeggen over dit e-book

Wat een inspirerend e-book! Dank je wel voor het delen van je persoonlijke verhaal en mooi hoe je jouw lessen deelt. Ik weet zeker dat je hier heel veel mee gaat inspireren. Ook tof om te lezen hoe je ook deze tips in hebt gezet in je eigen leven en business. Je bent een voorbeeld voor heel veel anderen. Dit e-book is een must read voor een mooier en fijner leven met heel veel fijne opdrachten.
Artjanna van Artjanna's Stories
Artjanna
Artjannas Stories
Ik heb jouw e-book gedownload omdat ik nieuwsgierig werd naar de 10 tips voor meer succes. Het leest makkelijk en de oefeningen die erin staan zijn een mooie bewustwording van waar ik zelf sta en wat ik kan verbeteren. De verhalen van de meisjes van het Garuda House en van jezelf zijn een mooie, maar soms ook verdrietige momenten in het leven waarbij een positieve wil om verder te komen en voor jezelf te kiezen een mooie leidraad zijn. Ik ben jou dankbaar voor de tips die je geeft in het e-book en heb deze ook opgehangen aan mijn prikbord. Verandering is op ieder moment mogelijk.
Karin
Karins Kast
Dankjewel Ivette, voor dit fijne e-book. Een prachtig samen komen van inspiratie, motivatie met daarbij bruikbare tips. De diepgaande oefeningen zijn een eyeopener en behapbare tips waar je gelijk wat aan hebt. Super, om dit te lezen en door de verhalen van de meisjes van het Garuda House ook de power in jezelf aangewakkerd te krijgen! Wat een toppers! en jij ook! Met kippenvel las ik wederom je verhaal.. Wauw, powervrouw! Wat boffen die meisjes met jou als Mom!
Succes coach
Liselot
Praktijk Meraki

Alles is mogelijk als jij dat wilt

AboutIluh law of attraction

 

 

Het opschrijven van mijn ideale droomleven, mijn awesome 2.0 leven en die met een positieve en krachtige mindset uitspreken heeft zoveel impact op mij gehad.