Ontvang nu GRATIS dit handboek

40 levenslessen die je direct kunt toepassen voor het creëren van jouw droomleven!

40 jaar

Wat als er zoveel meer in je zit?

Een diep verlangen dat jij jouw dromen wilt laten uitkomen.

Wat als alles mogelijk is? Jouw grootste dromen kunnen gewoon waarheid worden.

Wat als je niet meer luistert naar wat anderen tegen je zeggen, maar je je eigen intuïtie gaat volgen.

Als ik terugkijk op mijn 40 jaar, voel ik mij als Alice in Wonderland. Helemaal gek en precies datgene doen wat de ander juist niet van mij verwacht.

Ik volgde mijn eigen pad en het bracht mij op de allermooiste plekken op deze wereld.

Ik volgde mijn droom en dit zorgde ervoor dat wij nu mom and dad zijn van heel veel meisjes van ons kindertehuis. En ik ben nog lang niet klaar met dromen. Er komen nog zoveel mooie dingen aan in dit leven.

Follow your dreams!

Wat als Alice niet droomde?

Wat als Wonderland echt bestaat?

Het wordt tijd dat jij nu echt gaat voor een succesvolle verandering.

Dat jij gaat van droom naar doel.

Het wordt tijd dat je jouw verlangen omzet naar realiteit.

Dat jij je volledig afstemt op jouw intuïtie.

Alice werd niet begrepen door haar omgeving. Iedereen verklaarde haar voor gek. Je moet wel gek zijn om in Wonderland te geloven.

Maar Alice volgde the white rabbit. Ze volgde hiermee haar intuïtie, haar verlangen en zij zette alles hiervoor op zij.

En dat is precies wat je gaat leren in dit e-book.

"The secret Alice, is to surround yourself with people who make your heart smile. It’s then, only then, that you’ll find Wonderland"

Dit e-book is voor jou, wanneer:

Wat ga je leren in dit e-book?

"Dit is onmogelijk ~ Alice
Alleen als je dat gelooft ~ Mad Hatter"

Zomaar wat onderwerpen die jij gaat lezen in dit e-book:

Wat anderen zeggen over dit e-book

Eliana
Elianahttps://www.elianaworld.nl
Lees verder
Alweer een e-book, dat is wat ik vaak denk zodra ik die aankondiging hoor! Tegenwoordig lijkt iedereen een e-book uit te brengen met allemaal dezelfde informatie. Hun visie op een gelukkig leven in combinatie met diverse wijsheden die je regelmatig op tegeltjes voorbij ziet komen. Het e-book van Ivette bevat echter alles wat ik bij iedereen mis, oprechtheid & menselijkheid. Zodra ik begon met lezen werd ik in haar verhaal gezogen. Ik volg Ivette al een tijdje op instagram en ik heb altijd het gevoel gehad dat dit een vrouw was waar een verhaal achter zat. Dat bewijst dit boek zeker. 40 waardevolle lessen, gehaald uit persoonlijke ervaringen. Prachtig om te zijn hoe zij deze mooie lessen haalt uit diverse pijnlijke ervaringen. Het raakt me diep om te zien hoe Ivette en Jeroen zich inzetten voor de meisjes op Bali. Het boek maakt heel veel bij me los, maar dit moet je zelf ervaren! Wat een mooi mens is Ivette!!
Esmeralda
Esmeraldahttps://praktijkkoneksi.nl
Lees verder
Dit e-book beschrijft de levenslessen van Ivette. Ze vertelt over haar ervaringen en wat dat met haar heeft gedaan en wat het heeft opgeleverd. Wat ik origineel vind, zijn de verwijzingen naar Alice in Wonderland. Heel leuk gedaan, ik hou van deze film en superleuk dat er stukjes uit de film worden geciteerd en hier een les aan wordt gekoppeld. Het e-book leest lekker weg en ziet er prachtig uit. Ik vond het heel inspirerend om te lezen wat Ivette heeft gedaan om haar doelen te bereiken, ondanks het verdriet wat ze heeft meegemaakt. Dit e-book kan je helpen om jouw dromen te verwezenlijken, je krijgt veel tips.