Help Iluh

Help Iluh

Iluh mag kind zijn!

 

Iluh is een klein meisje die thuis helemaal niets heeft. Samen met haar moeder en grote zus wonen zij in een hutje in de binnenlanden van Indonesië. Een paar platen tegen elkaar aan is haar huis en deze staat op een groot veld achter een fabriek. En verderop onder een boom is ook nog een plaat opgehangen en in een kuil onder deze boom gaat zij naar de wc.

Iluh gaat niet naar school, simpel weg omdat er geen geld is. Overdag is zij aan het werk, ze werkt op het land achter de fabriek en met het kleine beetje geld wat zij hiermee verdient kan haar moeder ’s avonds een klein bakje rijst kopen.

Garuda House Bali

Het Garuda House Bali draagt bij om een kind weer kind te laten zijn en zorgt ervoor dat Iluh in een veilige omgeving naar school kan gaan. In het huis is zij omringd door veel zusjes, die vaak ook uit dezelfde omstandigheden komen en veel hebben meegemaakt. In het huis wordt er naar haar geluisterd, staan de pleegouders voor haar klaar en wordt haar goede normen en waarden geleerd. En doordat Iluh nu naar school gaat, werkt zij aan een goede toekomst. 

Help jij mee om Iluh naar school te laten gaan?

Help mee en doneer nu.

 

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Bericht

Bedrag *