Nice to meet you.

Als je met mij in gesprek gaat, dan ben je in gesprek met een zelfverzekerde vrouw, die graag haar verhaal met jou wil delen.
Dit was 10 jaar geleden nog heel anders.

Mijn naam is Ivette Langeveld, het gezicht achter About Iluh. Samen met mijn grote liefde Jeroen kunnen wij de hele wereld aan. 12 jaar geleden kregen wij te horen dat wij nooit geen kinderen kunnen krijgen. Wat volgde was een rollercoaster met veel verdriet, hormonenwisselingen en een aantal heftige buikoperaties.
1,5 jaar na dit nieuws zaten we in het vliegtuig naar Bali en bezochten we voor het eerst het kindertehuis Garuda House Bali. Vanaf dat moment werden we mom and dad van 20 meisjes.

We zijn langzaam in ons werk gegroeid voor het Garuda House Bali. In 2011 overleed de oprichter van het huis en in 2013 hebben wij Stichting Garuda House Bali opgericht, met als doel informatie te verstrekken en om elk jaar het nodige geldbedrag op te halen om de meisjes in Indonesië naar school te laten gaan.

Al deze jaren doen we dit werk met een Groningse nuchterheid, omdat het nu eenmaal zo hoort. Vooral zelf niet in de belangstelling willen staan en al helemaal niet vertellen dat wij een kindertehuis hebben en hiermee meisjes helpen om naar school te gaan.

Maar het is tijd om te gaan shinen. Hier zijn wij, Jeroen en Ivette Langeveld.
Zoals anderen zeggen; een heel leuk koppel. En daar zijn we het helemaal mee eens 
We doen alles samen. Ik schrijf en Jeroen fotografeert. En we nemen je graag mee in onze wereld, door de ogen van Iluh.
Iluh is het allereerste meisje die wij in het Garuda House hebben leren kennen.

We laten ons zien en vertellen graag ons verhaal met jou. Ons verhaal over het Garuda House. Meisjes die soms een verdrietige kindertijd hebben gehad, maar nu lopen te stralen. Ze hebben een droom en doen er alles aan om dat uit te laten komen. En wij hebben het geluk om hen daar mee te mogen helpen. Een mooie positieve mindset is wat we jou ook mee willen geven.
Alles is mogelijk.

Enjoy your journey of the Magical island life of Bali
Where all dreams can come true