About us

Wij zijn Jeroen en Ivette en al bijna 20 jaar samen. Altijd met z’n tweetjes op stap en bezig met onze projecten.

Druk? Acht wat is druk. Eigenlijk valt het allemaal wel mee. We doen alleen maar dingen die we leuk vinden. En tussendoor kijken we ook nog heel veel Netflix 😉

We vinden het ontzettend leuk om met meerdere projecten tegelijk bezig te zijn. Als we in de auto zitten, zijn we altijd aan het praten wat we nog kunnen doen voor onze projecten.

Onze grootste passie samen is reizen. We deden dit al voordat we onze ervaringen konden delen op Instagram en we onze tips moesten halen uit de reisbijbel de Lonely Planet. Helemaal vol geschreven en vol met post-it’s gingen we op reis. Tegenwoordig halen we onze tips gewoon van internet en delen we onze mooiste foto’s op Instagram.

Nieuwsgierig? Je kunt ons volgen op de volgende account:

@mrlangeveldphoto

@ivette_213

Maar wat doen we nog meer?

10 jaar geleden gingen we voor het eerst naar Bali en bezochten we het kindertehuis Garuda House. Helemaal enthousiast leerden we de meisjes van het Garuda House kennen en wisten we dat we dit huis nooit meer zouden los laten.

Alles wat we nu doen, doen we voor het Garuda House.

In 2013 hebben we Stichting Garuda House Bali opgezet en zorgen we er jaarlijks voor dat 15 meisjes naar goede middelbare scholen kunnen gaan en kunnen werken aan een mooie en goede toekomst.

In 2018 hebben we het universiteitsprogramma opgezet, zodat deze meisjes in voltijd kunnen studeren en nog meer en betere kansen hebben op de arbeidsmarkt.

En dit jaar willen we het project nog meer gaan uitbreiden.

Nieuwsgierig naar de meisjes van het Garuda House?

Lees hier meer

Zoals je kunt begrijpen gaan onze reizen nu elk jaar naar Bali en dat is helemaal geen straf.

Maar wat kan je van ons verwachten?

Nou we willen je kennis laten maken met de meisjes van het Garuda House. Dit doen we door foto’s te laten zien, maar je kan ook lezen over onze ervaringen en de meisjes leren kennen.

Ook willen we jullie alles vertellen over Bali. Tips om daar heen te gaan. Altijd doen trouwens. Maar ook leren we je alles over hun cultuur.

En daarnaast ga ik je meenemen naar alle plekken waar we al geweest zijn.

Dit alles kun je lezen op onze blog About Iluh

En dan is er natuurlijk de webshop!

Care4Fair, de webshop met duurzame, wereldse producten met een healthy tintje. Alles wat je nodig hebt om lekker op reis te gaan. Maar ook, niet onbelangrijk om gezond op reis te gaan.

Nieuwsgierig? Je kan hier alvast beginnen met shoppen.

Maar er is nog meer. Wil je nu alles weten over fotografie? Of jouw foto’s ook helemaal Instagram proof maken? Dan moet je echt even naar de website van MrLangeveldPhoto Echt een aanrader!

En denk je, hey maar dat leuke leven. Ik ben daar wel nieuwsgierig naar. Snappen we natuurlijk. Dan hebben we je nog iets heel leuks te bieden.

Tijd, gezondheid en geluk zijn niet te koop… Maar je kunt er wel aan werken! Dat willen wij je graag laten zien met ons businessmodel: een succesvol concept om te werken aan een gezonde leefstijl én financiële vrijheid. 

Lees meer op onze website www.jeroenenivette.nl

Wil je meer weten? Of met ons samenwerken? Neem contact met ons door middel van onderstaand formulier in te vullen.

Wij kijken naar jouw reactie uit