Hoe ik als introvert mijn verjaardag heb mogen vieren.

Alice in wonderland

Vorig weekend was het eindelijk zover. Mijn 40ste verjaardag met een groot feest met het thema Alice in Wonderland. 40 dagen lang heb ik hier op een hele leuke manier naar toe kunnen leven door elke dag een cadeautje van mijn moeder te mogen uitpakken. 

40 levenslessen 

Mijn 40ste verjaardag ging gepaard met de lancering van mijn eerste betaalde e-book. Mijn 40 levenslessen, geïnspireerd op Alice in Wonderland. 

Levenslessen die je direct kan toepassen in jouw leven. Een e-book waarin je zo veel leert over manifesteren, de wet van aantrekking, hoe jij jouw droomleven waar kan maken. Het boek staat vol met inspiratie. 

De week voor mijn verjaardag was er nog van alles te regelen. De voorbereidingen van mijn feest. Het afronden van mijn e-book. Alles achter de schermen klaar zetten. Het was heerlijk druk. 

Eindelijk jarig

Aan het eind van deze mooie en drukke week, was het dan eindelijk zo ver. Vrijdag 17 juli was ik jarig en mocht ik 40 jaar worden. Wat een heerlijke leeftijd. Een leeftijd waarop nog alles mogelijk is. Op mijn verjaardag zelf was het gelukkig niet zo druk. Mijn moeder kwam langs. Mijn broer, schoonzus en mijn lieve nichtje. En Jeroen had voor mijn verjaardag een heerlijk lang weekend vrij genomen. 

Gadget lover

Voor mijn verjaardag kreeg ik de mooiste cadeautjes. Niets geen sieraden, maar hele toffe gadgets. Ik kreeg een drone. Dit cadeau had ik absoluut niet verwacht, maar zo ontzettend gaaf. Voor de visite kwam hadden we al heel wat rondjes gevlogen boven ons huis 😉
Met deze drone gaan we heel wat toffe beelden maken als we straks voor langere tijd op Bali zijn.

Daarnaast kreeg ik AirPods. Deze had ik al heel lang op mijn verlanglijstje staan. Mijn verzameling Apple producten wordt steeds groter en daar ben ik heel blij mee. 

Voorbereiden 

De zaterdag stond geheel in teken van voorbereiden. De tuin versieren, 1001 ballonnen opblazen en verschillende lekkernijen bakken. Gelukkig kregen we hulp van broer, schoonzus en moeders. De woonkamer en keuken werd steeds voller. Overal lag wel wat of was er iemand bezig. Voor mij was toen het loslaten van de controle over alles al beetje begonnen. Normaal hou ik er niet zo van als anderen mijn keuken overnemen. Dat is iets wat ik van mijn vader heb meegekregen. 

De hele middag waren we bezig en aan het eind van de middag hadden we de woonkamer vol liggen met ballonnen. De tuin was versierd met items uit Alice in Wonderland en heel veel slingers en de lange tafel voor de tea party stond klaar. 

Alice in wonderland
Alice in wonderland

Nog niet voldoende versierd. 

Voor mijn gevoel hadden we de tuin heerlijk versierd en was het ook voldoende. Mijn broer dacht daar toch anders over en stond zondagochtend om 5 uur al bij ons in de voortuin om alles nog meer te versieren. Zelf hebben we er niets van gemerkt, Jeroen en ik lagen nog beide in wonderland te slapen.

Tegen 7 uur werd ik wakker en zat ik nog een beetje duf door mijn tijdlijn te scrollen. De tuin op de foto’s van mijn broer kwam mij wel bekend voor, maar het kwartje viel nog niet direct. Totdat ik het bijschrift las en mij realiseerde dat ze in onze tuin bezig waren geweest. Er stonden nog aantal borden in de tuin, waarop duidelijk werd gemaakt dat ik 40 jaar ben geworden en er een groot feest plaats zou vinden.

Echt heel tof! 

Alice in Wonderland 

Al vrij snel stond vast dat mijn 40ste verjaardag geheel in teken van Alice in Wonderland gevierd zou worden.

Als klein meisje vond ik het verhaal van Alice al inspirerend. Nieuwsgierig liep ze achter het witte konijn aan en viel zij diep in een put. Maar daar beneden in die put gebeurde er iets magisch. Een wonderland. Een land waar alles mogelijk is. Een land waar wanneer je maar gek genoeg bent, dromen uitkomen. 

What if?

Met mijn organiseren van mijn Alice in Wonderland feestje en het schrijven van mijn e-book wil ik heel graag meegeven dat alles mogelijk is. 

Het what if gevoel meegeven. 

Wat als het mogelijk is om jouw dromen waar te maken. 

Wat als jij maar gek genoeg bent, om te weten dat jij tot grootste dingen in staat bent.  

Dat jij een groot verlangen hebt en van jezelf weet dat het toch echt mogelijk moet zijn? 

What if….

… alles gewoon mogelijk is wat jij maar droomt. 

Follow your dreams.

Het is mijn droom, het is mijn pad. 40 levenslessen in 40 jaar. In dit nieuwe e-book leer je dat je af en toe helemaal gek moet zijn om jouw dromen waar te maken. Hoe jij jouw mooiste dromen op korte en op lange termijn kan manifesteren. En zoveel meer. Dit e-book heeft zoveel waarde, lessen die jij direct in jouw leven kan toepassen

Alice in wonderland