Back to business

Back to business

Het is weer maandag.

Tijd voor een nieuwe blog
Hier in het noorden zijn vandaag de scholen weer begonnen. Voor veel mensen begint het gewone leventje weer. De vakantie is voorbij en we gaan er weer volop tegen aan, ons dagelijkse leven is weer begonnen.

Voor mijzelf verandert er niet zo heel veel. Wij hebben geen kinderen die weer naar school gaan. Onze kinderen wonen op Bali en daar zijn de scholen, vanwege corona nog steeds dicht. Op dit moment hebben wij ook nog geen vakantie gehad. We hadden tickets om op 11 september naar Bali te vliegen, maar die hebben we gezien de huidige situatie omgeboekt. Wanneer we nu wel gaan? We hebben nog geen idee. Maar dat vinden we ook niet zo belangrijk. We weten dat wij altijd weer terug gaan naar Bali. En voor ons komt er zelfs een hele grote droom uit, volgend jaar gaan we voor een langere tijd naar Bali. Onze intentie is om 4 maanden naar Bali te gaan, 2 maanden Nederland en dan weer 4 maanden Bali. Heerlijk. Wij kijken hier nu al naar uit. Naast dat mijn man en ik beiden aan ons bedrijf werken op Bali, gaan we ook onze projecten uitbreiden. Meer educatie en daarnaast willen we werk en leerprojecten opstarten.

In deze blog lees je meer wat er de afgelopen weken allemaal is gebeurd.

Dromen in jouw pauze

Herken jij dit ook? Je begint op maandag weer met jouw nieuwe week, je hebt er helemaal geen zin in en vaak denk je; is dit het nou? In jouw pauze droom je even weg en zie je voor je hoe jouw ideale leven er uit ziet. Je opent snel weer jouw ogen en denkt, ach dit is toch niet haalbaar en gaat verder met jouw werk. Werk dat zoals het er nu uitziet je nog blijft doen tot jouw pensioen. Want lieve jij, ik weet zeker dat ook in jouw leven er veel meer haalbaar is.

Wat als het allemaal mogelijk is? 

Wat als het allemaal mogelijk is? Dat jouw droomleven waarheid kan worden? Met hoeveel plezier begin je dan aan jouw maandag?

Voor mij is de maandag helemaal geen probleem. Op zondag maak ik vaak al een planning voor de nieuwe week en vaak is de maandag voor mij nog een soort van opstart dag. Ik plan geen afspraken in en ga lekker achter de schermen aan de gang, aan mijn eigen bedrijf en het verder opbouwen van mijn droomleven.

Alles is mogelijk als jij dat wilt.

Op dit moment ben ik bezig om mijn eerste online training te maken.
Het programma Dromen – Durven – Doen.

Het programma laat jou in 3 simpele en krachtige stappen met een positieve mindset jouw doelen te behalen. Dit programma leert jou je ideale droomleven te leven en jouw awesome 2.0 versie wordt werkelijkheid vanuit bruisende energie, meer geluk en vrijheid.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn wanneer deze online training online is en deze tegen de introductie prijs aanschaffen? Je kan je nu alvast inschrijven en dan ben jij als eerste op de hoogte. No worries, wanneer jij je inschrijft, zit je natuurlijk nog nergens aan vast.

Ik hoop je snel te zien in mijn nieuwe online programma Dromen – Durven – Doen