Bloggen

Bloggen

Nu we op reis zijn vroegen veel mensen ons of we ook weer een blog gaan bijhouden. Voorgaande jaren hielden we altijd tijdens onze vakanties een reisblog bij via sites als waarbenjij.nu. Een blog bij gaan houden wilde ik zeker doen. Enkele maanden geleden heb ik een deze site gelanceerd met als doel te gaan bloggen over onze reizen, fotografie en natuurlijk ons werk voor Garuda House Bali. Het opzetten van deze site was niet zo moeilijk. Alleen het wekelijks schrijven (dat is toch nog steeds wel een beetje mijn doel 😉) dat werd een ander verhaal. Ik had van te voren ook het idee om nog een blog te gaan schrijven over onze voorbereidingen naar deze reis toe… Maar ja dat voorbereiden ging ook anders. De reisboeken waren in huis en lagen wekenlang op tafel. Er in kijken was een heel ander verhaal….

Laten we het er op houden dat onze prioriteiten even anders lagen.

Maar we zijn op reis! En een beter doel is er niet om nu fanatiek de blog bij te gaan houden en jullie op de hoogte te houden van onze reis!
We zijn inmiddels aangekomen in Bangkok. Met een beetje last van een jetlag zit ik nu deze blog te schrijven. Veel te vroeg was ik deze ochtend wakker. Eigenlijk voel ik nu al een drang om deze prachtige stad te gaan (her)ontdekken.. Maar ja het is nog maar half 6 ‘s ochtends en Jeroen heeft nog geen zin om wakker te worden 😉
De reis hier naartoe ging vlekkeloos. Wel een beetje lang, maar dat hebben we er voor over. Zaterdagmiddag half 3 vertrokken we van huis richting Schiphol en zondagmiddag (Nederlandse tijd) half 3 zaten we in de taxi richting ons hotel. In Bangkok was het inmiddels half 8 ‘ s avonds. Heerlijk is dat om ‘s avonds aan te komen.
Ons hotel ligt in de wijk Silom. Wat hier allemaal te doen is, zal ik in een volgende blog gaan schrijven, want dat moet nog ontdekt worden. Wat we wel al weten is dat het hotel dicht bij de nachtmarkt Patpong ligt. Gisteravond hebben we hier al even een glimp van gezien, toen we op zoek waren naar Mc Donalds. Want tja, als je 24 uur aan het reizen bent geweest, dan wil je daarna gewoon makkelijk eten en dan is Mc Donalds ineens een feestje 😊

De reis verliep prima. We vlogen met Emirates en wat een geweldige maatschappij is dit. Het eerste stuk van Amsterdam naar Dubai vlogen we met de A380. Ok, we zaten niet boven, maar economy is ook heel goed. Heerlijke brede stoelen en genoeg beenruimte. Een heel luxe vliegtuig, met aan het plafond in het gangpad een mooie sterrenhemel, waardoor het prachtig verlicht was. Het personeel is heel vriendelijk en het eten was echt heerlijk. Het tweede deel van Dubai naar Bangkok was met een Boeing 777, ook van Emirates. Personeel was net zo vriendelijk, maar het vliegtuig is toch een stuk kleiner.
Maar de vluchten waren heerlijk, geen vuiltje aan de lucht en daardoor ook geen enkele turbulentie. We hebben zelfs nog heel veel geslapen, waardoor we voor ons doen fit en uitgerust aankwamen.

Op het vliegveld stond een taxi-chauffeur al op ons te wachten met een bordje Mr Jeroen Langeveld. Een stukje luxe wat we via Klooster Reizen nog hadden geregeld. Via een prive transfer zijn we gisteravond dus goed aangekomen bij ons hotel.
En nu is het dus tijd om te gaan genieten, heel veel foto’s te gaan maken en heel veel mooie dingen te gaan zien. De komende dagen verblijven wij in Bangkok en donderdag vliegen we door naar Siem Reap, Cambodja.
We gaan ervan genieten en laten snel weer iets van ons horen 😊

Please follow and like us:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Selamat

Leuk dat je op onze site bent!

Wij zijn Jeroen en Ivette.
Gek op reizen. Het liefst naar Bali.
En daar willen we je alles over vertellen en laten zien!
Jeroen fotografeert en deelt graag zijn foto’s en tips met jullie.
Ivette schrijft over alles.

Care4Fair

Eerder dit jaar leek het er op dat we helemaal gingen stoppen met de webshop.
Maar we zijn terug.
We vinden het te leuk.
Fair Trade items die iedereen gewoon stiekem nodig heeft.
Shop hier bij de webshop Care4Fair.

De fotograaf

Altijd met een spiegelreflexcamera in de hand.
Lieveringsgear: Canon 6D
Op deze pagina vind je zijn werk terug en ben je in de gelegenheid om zijn werk te kopen.
Voor thuis voor aan de muur.
Klik hier voor de pagina met prachtige foto’s.

Gezond leven

Wil jij ervaren wat Aloe Vera met je doet?
Klik hier om naar onze website te gaan vol met producten om meer energie te krijgen en een gezondere levensstijl.

Stichting Garuda House Bali

Al bijna 10 jaar zetten wij ons in voor het Garuda House. Een kindertehuis op Bali, Indonesië.
Van alles wat wij doen in onze vrije tijd, is dit wel ons meest belangrijkste werk.
Er voor zorgen dat meisjes naar school kunnen gaan en werken aan hun toekomst.
Meer weten? Ga dan naar de pagina van Garuda House Bali