fbpx
gratis e-book

Gefeliciteerd.

 

Tof dat je dit e-book hebt aangevraagd! 

Jouw e-book is onderweg.
Je ontvangt deze binnen 5 minuten in jouw mailbox en daarna kan jij direct beginnen om de tips toe te passen om meer succes in jouw leven te krijgen.

Tip, waarschijnlijk komt de mail in jouw spam terecht. Misschien handig om mijn e-mailadres direct toe te voegen aan jouw adressenlijst.

 

Maar wacht, voordat je wegklikt, heb ik nog een hele toffe aanbieding voor jou

dromen durven doen

het is mijn DROOM, het is mijn PAD

Ken je het verhaal van Alice in Wonderland? Alice valt in dat konijnenhol en daar achter die gesloten deur, daar is Wonderland. 

Een land waar alles mogelijk is.

Heb je er wel eens over nagedacht dat alle dromen die jij hebt, het mogelijk is om deze uit te laten komen? 

Speciaal voor mijn 40ste verjaardag heb ik een e-book gekocht met mijn 40 levenslessen, geinspireerd door het verhaal van Alice in Wonderland. 

Dit e-book bevat 40 levenslessen die je direct kunt toepassen voor het creeren van jouw droomleven. 

 

Omdat jij nu mijn gratis e-book hebt gedownload, weet ik dat jij nu echt aan de slag wil met jouw grote verlangen.
Dit e-book gaat je zoveel verder brengen. 

Dit online programma is voor jou, wanneer:

Wat anderen zeggen over dit e-book

Eliana
Elianahttps://www.elianaworld.nl/
Lees verder
Alweer een e-book, dat is wat ik vaak denk zodra ik die aankondiging hoor! Tegenwoordig lijkt iedereen een e-book uit te brengen met allemaal dezelfde informatie. Hun visie op een gelukkig leven in combinatie met diverse wijsheden die je regelmatig op tegeltjes voorbij ziet komen. Het e-book van Ivette bevat echter alles wat ik bij iedereen mis, oprechtheid & menselijkheid. Zodra ik begon met lezen werd ik in haar verhaal gezogen. Ik volg Ivette al een tijdje op instagram en ik heb altijd het gevoel gehad dat dit een vrouw was waar een verhaal achter zat. Dat bewijst dit boek zeker. 40 waardevolle lessen, gehaald uit persoonlijke ervaringen. Prachtig om te zijn hoe zij deze mooie lessen haalt uit diverse pijnlijke ervaringen. Het raakt me diep om te zien hoe Ivette en Jeroen zich inzetten voor de meisjes op Bali. Het boek maakt heel veel bij me los, maar dit moet je zelf ervaren! Wat een mooi mens is Ivette!!
Esmarelda
Esmareldahttps://praktijkkoneksi.nl
Lees verder
Dit e-book beschrijft de levenslessen van Ivette. Ze vertelt over haar ervaringen en wat dat met haar heeft gedaan en wat het heeft opgeleverd. Wat ik origineel vind, zijn de verwijzingen naar Alice in Wonderland. Heel leuk gedaan, ik hou van deze film en superleuk dat er stukjes uit de film worden geciteerd en hier een les aan wordt gekoppeld. Het e-book leest lekker weg en ziet er prachtig uit. Ik vond het heel inspirerend om te lezen wat Ivette heeft gedaan om haar doelen te bereiken, ondanks het verdriet wat ze heeft meegemaakt. Dit e-book kan je helpen om jouw dromen te verwezenlijken, je krijgt veel tips.
dromen durven doen

Wat zal er gebeuren als je al jouw doelen haalt? En je mooiste leven kunt creëren?

Een aantal jaren geleden ontdekte ik wat een krachtige en positieve mindset met je kan doen en vooral hoe je door de Wet van de Aantrekkingskracht toe te passen alles kunt creëren en manifesteren wat je maar wilt in het leven.

Als je met mij vandaag de dag in gesprek gaat, dan ben je in gesprek met een zelfverzekerde vrouw, die graag jou alles wil leren hoe jij jouw dromen waar kan maken.

Een powervrouw die graag haar verhaal wil vertellen.

Mijn naam is Ivette Langeveld, het gezicht achter About Iluh. Samen met mijn grote liefde Jeroen kunnen wij de hele wereld aan. 12 jaar geleden kregen wij te horen dat wij nooit geen kinderen kunnen krijgen. Wat volgde was een rollercoaster met veel verdriet, hormonenwisselingen en een aantal heftige buikoperaties. 1,5 jaar na dit nieuws zaten we in het vliegtuig naar Bali en bezochten we voor het eerst het kindertehuis Garuda House Bali. Een kindertehuis wat wij zelf hebben gemanifesteerd, door wet van aantrekkingskracht toe te passen. Onze droom was om ooit een eigen kindertehuis te mogen hebben. Om kinderen in nood te kunnen helpen. Vanaf het moment dat wij het kindertehuis Garuda House binnenstapten, werden wij mom and dad van 20 meisjes.

Open chat