Alles is mogelijk als jij dat wilt

gratis e-book

Gefeliciteerd.

Tof dat je dit e-book hebt aangevraagd! 

Jouw e-book is onderweg.
Je ontvangt deze binnen 5 minuten in jouw mailbox en daarna kan jij direct beginnen om de tips toe te passen om meer succes in jouw leven te krijgen.

Tip, waarschijnlijk komt de mail in jouw spam terecht. Misschien handig om mijn e-mailadres direct toe te voegen aan jouw adressenlijst.

Maar wacht, voordat je wegklikt, heb ik nog een hele toffe aanbieding voor jou

dromen durven doen

Kom in contact met like minded people en leer alles over hoe jij met een positieve mindset jouw droomleven kan halen.

Dromen – durven – Doen

Wat als er zoveel meer in je zit.

Heb je er wel eens over nagedacht wie je echt wilt zijn? Hoe jouw ideale leven er uit ziet? Als je echt gaat dromen, hoe zou jouw leven er dan uit zien? Wat zou je doen? Wie zou jij helpen?

Je wilt dolgraag iets anders. Je wilt vanuit jouw hart en passie je dromen leven. Je hebt een brandend verlangen naar jouw perfecte leven en je voelt aan alles dat dit, waar je nu staat het niet is. Diep van binnen weet je dat de weg van je dromen de enige weg is en dat er nu iets radicaal moet veranderen.

Maar je weet niet hoe. Jouw droom is er! Maar hoe kan jij jouw droom bereiken. Voor jou lijkt het nog zo ver weg.

Jij wilt heel graag ontdekken waar je nu precies van droomt en waar je naar toe wilt, een no-regret leven. Een leven zonder spijt en zonder what if’s…
Je hebt dromen, een brandend verlangen om meer uit het leven te halen.

Omdat jij nu mijn gratis e-book hebt gedownload, weet ik dat jij nu echt aan de slag wil met jouw grote verlangen.
Dit online membership gaat je zoveel verder brengen. 

Deze online membership is geschikt voor vrouwen, die:

Herken jij jezelf in bovenstaande punten?

Wat houdt dit membership in?

Groepscoaching

Eén keer per maand is er een groepscoaching via ZOOM. Tijdens deze groepscoaching gaan we in op de vragen waar sta je nu? Waar wil je naar toe? Welke belemmeringen kom je tegen?

Besloten Facebookgroep

Bij jouw lidmaatschap krijg jij gratis toegang tot The Huddle en een besloten Facebookgroep. Hierdoor sta je continu in contact met andere like minded people van deze community.

Toegang tot alle cursussen

Tijdens jouw lidmaatschap heb jij toegang tot alle cursussen en e-books. Deze worden uitgebreid. met cursussen over mindset, wet van aantrekking en fotografie.

Live Q&A

Eén keer in maand ga ik live in de besloten Facebookgroep en kan jij al jouw vragen stellen over hoe jij jouw droomleven kan gaan leven.

Inclusief online programma

van DROOM naar DOEN

Ontdek hoe jij met deze online cursus een duidelijk drie stappenplan krijgt om jouw droomleven  te gaan leven. In deze online cursus ga je flink de diepte in.  Met deze modules ga je kijken waar jouw verlangen ligt en hoe je jouw droomleven waar kan maken.

Dromen

Je gaat leren hoe jij jouw dromen kan visualiseren. Hoe je jouw ideale leven kan omschrijven en je leert de eerste basis regels van de wet van aantrekking.

Durven

In module 2 leer je wat er voor nodig is om je doelen te behalen. Je leert alles over een krachtige mindset en hoe je jezelf op de eerste plek zet.

Doen

In de laatste module leer je uit jouw comfort zone te stappen en hoe jij jouw droomleven kan gaan behalen. Je leert hoe jij jouw doelen in kleine behapbare acties kan omzetten en het gewoon gaat doen.

 

Na training weet jij hoe jouw awesome geweldige 2.0 versie er uit ziet. Je kent jouw droom en je hebt de eerste stappen gezet om jouw droomleven waar te maken. Je hebt voldoende handvatten om jouw droomleven werkelijkheid te laten worden en je weet hoe jij nu in actie moeten komen. 

 

Wat levert het mij op?

Online groepscoaching

Leer groots dromen en dat alles mogelijk is. Hoe zie jouw awesome 2.0 leven eruit. Alles is mogelijk! Eén keer in de maand vindt er een groepscoaching plaats. Tijdens deze groepscoaching gaan we in op de vragen waar sta je nu? Waar wil je naar toe? Welke belemmeringen kom je tegen?

Online programma van DROOM naar DOEN

Leer alles over een krachtige en een positieve mindset en hoe jij hierdoor jouw dromen om gaat zetten tot doelen. Een programma om in 3 simpele en krachtige stappen met een positieve mindset jouw doelen te behalen, ideale droomleven te leven en jouw awesome 2.0 versie gaat leven vanuit bruisende energie, meer geluk en vrijheid

Community met like minded people

Stap uit jouw comfortzone en laat de wet van aantrekking zijn werk doen voor jou.

Mini cursus: Maak jouw droom visueel

Tijdens deze 5 daagse challenge gaan we ons echt richten op bewustwording. Dat jij bewust wordt van jouw dromen, jouw droomleven en hoe jij jouw dromen kan uitvoeren. Schrijf je hieronder gratis in en krijg jouw droom visueel.

E-book Het is mijn droom, het is mijn pad. 40 levenslessen

In dit e-book leer je mijn 40 levenslessen. Lessen die ik het afgelopen 40 jaar heb mogen leren en mij gebracht hebben tot waar ik nu sta. Altijd gelukkig, ondanks alles. Dit e-book is geïnspireerd op het verhaal van Alice in Wonderland.

E-book 10 tips om meer uit jouw leven te halen!

Door het lezen van dit e-book en het toepassen van deze tips, zal je o.a. leren: Dat jij een mooi en krachtig verhaal te vertellen hebt die telt en deze mag delen met de wereld. Hoe jij jezelf op de allereerste plaats zet en welke ruimte er dan ontstaat voor jezelf en anderen Door het toepassen van kleine veranderingen, jij dagelijks veel positiever door het leven kan gaan. Er een kracht in jouw verscholen zit, die voor echte magie kan zorgen Dat jij jouw droom om kan zetten naar visie!.

E-book In 5 stappen naar een onweerstaanbare social media

Herken je dat? Dat je graag een post wilt plaatsen, maar dit uiteindelijk niet doet omdat je niet weet wat je precies moet doen. Dat je ervaart dat je minder resultaten uit jouw social media account haalt, dan dat je voor ogen hebt? Hoe zou het zijn als je geholpen wordt met het ontdekken van de style, kleuren, thema en achtergrond en dit ook gaat toepassen met jouw persoonlijke en/of zakelijke account?

E-book Het gebruik van Affirmaties

Deze checklist is voor jou om meer te leren over affirmaties en hoe je affirmaties kan gebruiken om jouw droomleven waar te maken. Het gebruiken van affirmaties is een heel makkelijk, maar tegelijk een krachtig hulpmiddel om jouw droomleven werkelijkheid te laten worden. Affirmaties kan je inzetten om jouw doelen sterker te maken, hierdoor zal jij jouw doelen sneller behalen.

Binnenkort: cursus Nu ga ik echt aan de slag

Leer stoppen met jouw uitstelgedrag. In deze cursus ga je nu echt aan de slag hoe jij jouw doelen wel gaat halen. Je leert hoe jij vol focus en met een positieve mindset jouw doelen omzet in kleine actiepunten en dit ook echt gaat uitvoeren.

Binnenkort: e-book verschillende verdienmodellen

Je bent op zoek naar vrijheid. Het liefst wil je reizen en werken tegelijk. Maar welke verdienmodellen zijn er? In dit e-book leer je alles over online verdienmodellen en wat jij kan doen om een inkomen op te bouwen tijdens jouw reizen.

Binnenkort: cursus Wet van aantrekking

Leer alles over de wet van aantrekking. Wanneer jij weet hoe de wet van aantrekking werkt en wat deze voor jou kan doen, ben jij staat om alles wat jij wilt te manifesteren.

Wat anderen zeggen over Ivette

Joyce
Joyce
Lees verder
Wanneer je advies nodig hebt over het opstarten van een eigen business of over je bestaande carrière zal ik een coaching gesprek met Ivette zeker aanraden! Naast dat Ivette een gezellige gesprekspartner is waar je goed mee kan sparren over je eventuele plannen in je carrière, heeft zij ook nog eens díe positieve mindset die ik als zeer prettig heb ervaren! Daarnaast is Ivette natuurlijk een ervaringsdeskundige pur sang en dat merk je. Doordat ze zichzelf durft te laten zien voelde ik mij al snel op mijn gemak en dat werkt tijdens een coaching gesprek. Ivette luistert en gaf mij precies díe feedback die ik nodig had om weer verder te kunnen met mijn plannen en het oefenen met mijn positieve mindset!
Kimberly
KimberlyDrawing Minimalistic
Lees verder
Gisteren, 28 mei 2020 heb ik een erg leuke video call met Ivette gehad! Inspirerend en ook erg gezellig. Vol tips & motivatie. Aan de tips heb ik zeker iets gehad en zal ik ook veel mee gaan doen. Voor iedereen die twijfelt om aan zijn dromen te beginnen. Stop met twijfelen! Alles begint met een idee en je idee waar maken. Stel dat je net nog even een zetje in de rug nodig hebt dan zou ik Ivette aanraden om je te coachen. Iemand die vol goede energie zit en niet bang is om eerlijk te zijn en jou op weg te helpen. Lieve ”die vrouw” veel succes met alles en met iedereen die je mag gaan coachen! Liefs, Kimberly Jane van de Merbel
dromen durven doen

Wat zal er gebeuren als je al jouw doelen haalt? En je mooiste leven kunt creëren?

Een aantal jaren geleden ontdekte ik wat een krachtige en positieve mindset met je kan doen en vooral hoe je door de Wet van de Aantrekkingskracht toe te passen alles kunt creëren en manifesteren wat je maar wilt in het leven.

Als je met mij vandaag de dag in gesprek gaat, dan ben je in gesprek met een zelfverzekerde vrouw, die graag jou alles wil leren hoe jij jouw dromen waar kan maken.

Een powervrouw die graag haar verhaal wil vertellen.

Mijn naam is Ivette Langeveld, het gezicht achter About Iluh. Samen met mijn grote liefde Jeroen kunnen wij de hele wereld aan. 12 jaar geleden kregen wij te horen dat wij nooit geen kinderen kunnen krijgen. Wat volgde was een rollercoaster met veel verdriet, hormonenwisselingen en een aantal heftige buikoperaties. 1,5 jaar na dit nieuws zaten we in het vliegtuig naar Bali en bezochten we voor het eerst het kindertehuis Garuda House Bali. Een kindertehuis wat wij zelf hebben gemanifesteerd, door wet van aantrekkingskracht toe te passen. Onze droom was om ooit een eigen kindertehuis te mogen hebben. Om kinderen in nood te kunnen helpen. Vanaf het moment dat wij het kindertehuis Garuda House binnenstapten, werden wij mom and dad van 20 meisjes.