De eerste blog van 2019

van droom naar omzet

Het is al weer maandag 21 januari. We zijn toch nu echt begonnen met het nieuwe jaar. Tijd om de eerste blog te plaatsen voor 2019.
Doel is om dit echt wekelijks te gaan doen en jullie mee te laten genieten van onze projecten en leven.

Volgens de marketingkalender, daar heb je je toch een beetje aan te houden als je content wil plaatsen, is het vandaag Blue Monday.
Blue Monday wordt gezien als een dag dat mensen er achter komen dat ze hun goede voornemens niet gaan halen. Mensen kunnen er zich niet aan houden en daar worden ze chagrijnig van. Snap ik wel. Maar hoeft natuurlijk niet.

Voor ons geldt Blue Monday zeer zeker niet. Maar wij zijn 2019 ook niet begonnen met goede voornemens.
Nee, wij hebben doelen gesteld!
Doelen die we tijdens het jaar 2019 gaan realiseren.
Doelen die we eind van het jaar ook gehaald hebben.

Hoe we dat gaan doen? Natuurlijk hebben we daar hulp bij. Je hebt nu eenmaal iemand nodig die tegen je zegt, toe nou.
Maar wat vooral helpt is discipline. En dan helpt het ook om je gedachtengang om te zetten.

Tegenwoordig zitten we op onze vrije dag bijna de hele dag achter onze computer. Websites bouwen. Programma’s schrijven voor fotografie.
Nieuwe projecten ontwikkelen voor Garuda House Bali.
Foto’s ontwikkelen en teksten schrijven.

Vorige week waren we samen een weekje vrij. We gingen niet één of ander reisje maken, maar gewoon lekker thuis. Heerlijk vond ik het. In de ochtend lekker langzaam opstarten. Geen haast voor het ontbijt. En hup, achter de computer. En zoals we al van vele coaches geleerd hebben, eerst een planning maken wat je die dag gaat doen. Blokken maken en een wekker er naast. Na twee uur werken, even samen pauze nemen, rustig een rondje lopen en daarna weer achter de computer. Muziek aan en af en toe een goeie podcast aan.
Leren van anderen.
En ‘s avonds geen Netflix aan, maar nog even een webinar van één of iets mee pakken.
Echt heerlijke vrije dagen waren dat.

Maar zijn jullie ook zo nieuwsgierig geworden wat we dan dit jaar willen doen?

Ik ga ze eens op een rijtje zetten. Hou je vast.

MrLangeveldPhoto. Jeroen gaat jou helpen om fotograferen nog leuker en makkelijker te maken. Als fotograaf kan hij jou helpen met beeldbewerking. En hij gaat zijn presets verkopen. Waardoor jouw foto’s helemaal Instagram waardig worden.

Garuda House Bali. We hebben het plan om het project te gaan uitbreiden. We hebben heel veel ideeën. Welke dat zijn, houden we stiekem nog even voor ons.

Care4Fair. De webshop is terug. Precies een jaar geleden gesloten omdat er geen overzicht meer was in de producten. Maar we zijn terug met hele mooie duurzame producten. Alles wat je nodig hebt als je op reis gaat. En ook nog producten die je gaan helpen bij een gezond leven.

About Iluh. De blog waar alles samen komt. In onze blogs kun je wekelijks lezen over onze projecten en hoe het staat met onze doelen.

Wow. Tof toch?
Wij hebben zin in 2019. We hopen jullie ook.

En oh ja, als jullie nieuwsgierig zijn. Op elke website van ons zit een contact knop. Maak er gebruik van. Stel vragen, we helpen je graag.
Tot gauw.

Liefs❤​