De perfecte storm

de perfecte storm

Het was stil de afgelopen weken. Ik was niet aan het schrijven. Er kwamen geen nieuwe blogs online en ook de nieuwsbrieven gingen niet meer de deur uit. Alles stond even stil in ons huis. Waarom? Vraag je je misschien af? Nou, de reden is eenvoudig. Het zijn de positieve veranderingen in ons leven die nu in sneltreinvaart op ons pad komen. Grote beslissingen en nieuwe lanceringen en in deze  nieuwe blog vertel ik je hier graag alles over. 

Een aantal maanden geleden kregen wij het aanbod om onze projecten van ons kindertehuis op Bali te gaan uitbreiden en dat wij voor langere tijd naar Bali zouden gaan. Voor hoe lang, geen idee. Dat we deze kans kregen, was natuurlijk al geweldig. Het idee was om voor 3 tot 4 maanden naar Bali te gaan en ons huis aan te houden. Eigenlijk bleven we hiermee in onze comfortzone. Wetende dat we altijd veilig naar ons eigen huis terug konden keren. 

Maak jouw droom visueel 

Terwijl dit aanbod op ons pad kwam en wij volmondig ja hadden gezegd. Voor ons gevoel was dit vorige week hoor, maar dit gebeurde in juni al. Ging het opbouwen van mijn bedrijf verder.
Letterlijk en figuurlijk ging ik een stap verder in mijn bedrijf. Voor het eerst organiseerde ik mijn gratis challenge. Een challenge waarin ik een groep mooie vrouwen alles leerde om hun droom visueel te maken.

Elke avond ging ik live in een besloten Facebook groep. Ik deelde zoveel waarde over money mindset, hoe je jouw toekomstige ik kan visualiseren. De vrouwen leerden hoe je kan achterhalen wat jouw levenslessen zijn geweest en hoe je deze nu kan inzetten om jouw droomleven te gaan leven. En het allerbelangrijkste wat ik deelde tijdens deze challenge; de basislessen van de wet van aantrekking. 

Vreugdedansjes

Het was een geweldige week en na mijn laatste keer live tijdens deze challenge heb ik gedanst door de kamer. Ik zette de stereo op 20 en danste er op los. Vreugdedansjes noem ik ze. Ik was zo ontzettend blij en dankbaar dat ik deze challenge mocht organiseren en dat ik deze groep vrouwen mocht coachen deze week. 

Stilte 

Na deze challenge begon langzaam de stilte. Ik had alle mailtjes klaargezet voor de lancering van mijn allereerste online programma. Ik deelde de lancering op mijn social media. Maar moest tegelijk ook echt even bijkomen. Want deze challenge had ook bij mij en Jeroen wat aangewakkerd. 

Dit is zo ontzettend tof om te mogen doen. 

Dit is wat we willen. 

Online mensen coachen om hun droomleven waar te maken. En ja, ook wij gingen hierdoor opnieuw nadenken over ons droomleven. We zijn al heel ver op weg. Veel van mijn droomleven heb ik al waargemaakt. Maar het grote verlangen is om op Bali te wonen. 

Het verlangen begon langzaam te borrelen. 

Van DROOM naar DOEN 

Een toffe afsluiter van de maand oktober was de lancering van mijn allereerste online programma. Weken ben ik achter de schermen bezig geweest met het schrijven van werkboeken, opdrachten en scripts voor de video’s. Tientallen video’s heb ik opgenomen. Een online programma waarin je alles leert over de wet van aantrekking. Je leert alles over hoe je je DROOM visualiseert. Daarnaast leer je alles over hoe je het gaat DURVEN om je droomleven waar te maken. En als laatste leer je in dit programma hoe je het gaat DOEN, hoe je je droomleven gaat LEVEN. 

Het programma ging live met een groep van 5 ambitieuze powervrouwen. Allemaal vrouwen die meer uit hun leven willen halen. Die aan alles voelen dat er meer mogelijk is in hun leven. En tijdens de wekelijkse groepscoaching is er zo’n gigantische positieve vibe. Heerlijk om dit te mogen doen. 

Verlangen 

Tja en tijdens het schrijven van alle teksten en opdrachten voor de gratis challenge en het online programma, begon er bij ons ook wat te borrelen. Wat ik net al schreef, een verlangen kwam langzaam naar boven. Ons verlangen om eigenlijk ons huis achter te laten en te gaan leven als digital nomad. 

Jeroen en ik leefden de afgelopen weken in een soort bubbel. Niemand betrokken we bij onze gesprekken. Ons besluit om ons huis achter te laten en te gaan verhuren en echt naar Bali te gaan. Te gaan reizen. Maar zien waar we terecht komen. Alle zekerheden die we nu hebben opgeven. 

Ons droomleven echt gaan LEVEN.

Wet van aantrekking.

En hoe de wet van aantrekking dan werkt is echt fantastisch. Alles klopte. We voelden aan alles dat dit het juiste besluit was. Zoals dat dan heet in de wet van aantrekking, we waren in alignment. Jeroen en ik zaten volledig op één lijn en we luisterden alleen maar naar ons hart. We wisten zeker dat dit het juiste besluit voor ons was en dat dit het pad is dat we gaan bewandelen. 

In dezelfde week dat we ons besluit hadden genomen en hadden uitgelegd aan onze familie, hadden we al een huurder voor ons huis en hadden we ons bed al verkocht. 

Op dat moment wisten we het zeker, het gaat goed komen met dit prachtige besluit. 

De perfecte storm. 

Opnieuw stilte. Het woord was er uit en nu met deze blog ook echt aan iedereen die het maar wil lezen. Jeroen en ik gingen terug naar onze bubbel. Voelen wat voor besluit we hebben genomen. Paniek en angst ging door onze lijven heen, maar dat mocht. We lieten het toe, om daarna te zeggen: het is goed. We mogen dit voelen, om vervolgens direct over te gaan in de positieve vibe. 

We begonnen met een storm. Een mooie positieve storm, waarbij ik zoveel waarde heb mogen delen met andere vrouwen. Ik heb vrouwen geleerd om ook naar hun verlangens te luisteren en hun droomleven waar te maken.

Samen namen we een besluit om ons leven hier achter te laten en we gaan wel zien waar het ons brengt. Op dit moment zitten we in het prachtige oog van deze perfecte storm. Wat hierna komt wordt nog veel gaver, veel intenser. We gaan letterlijk ons huis opruimen en ontspullen. 

Wauw, wat is dit gaaf om op te schrijven en dit te mogen delen. 

Wij jeroenenivette.nl zijn op weg naar Bali. En we gaan je met elke stap op de hoogte houden.

Challenge

Denk je nou na het lezen van deze blog, wauw ik wil ook weten hoe ik mijn droomleven kan visualiseren? Maandag 16 november start ik voor de laatste keer dit jaar met mijn gratis challenge. 

Tijdens deze 5 daagse challenge gaan we ons echt richten op bewustwording. Dat jij bewust wordt van jouw dromen, jouw droomleven en hoe jij jouw dromen kan uitvoeren.

Schrijf je hieronder gratis in en krijg jouw droom visueel.