van DROOM naar DOEN

Het programma om in 3 simpele en krachtige stappen met een positieve mindset jouw doelen te behalen, ideale droomleven  te leven en jouw awesome 2.0 versie gaat leven vanuit bruisende energie, meer geluk en vrijheid

Voor de ambitieuze vrouw die echte impact op haar leven wilt maken

Everything begins with a thought

Dromen – durven – Doen

Wat als er zoveel meer in je zit. Heb je er wel eens over nagedacht wie je echt wilt zijn? Hoe jouw ideale leven er uit ziet? Als je echt gaat dromen, hoe zou jouw leven er dan uit zien? Wat zou je doen? Wie zou jij helpen?

Je wilt dolgraag iets anders. Je wilt vanuit jouw hart en passie je dromen leven. Je hebt een brandend verlangen naar jouw perfecte leven en je voelt aan alles dat dit, waar je nu staat het niet is. Diep van binnen weet je dat de weg van je dromen de enige weg is en dat er nu iets radicaal moet veranderen.

Maar je weet niet hoe. Jouw droom is er! Maar hoe kan jij jouw droom bereiken. Voor jou lijkt het nog zo ver weg.

Jij wilt heel graag ontdekken waar je nu precies van droomt en waar je naar toe wilt, een no-regret leven. Een leven zonder spijt en zonder what if’s…
Je hebt dromen, een brandend verlangen om meer uit het leven te halen.

dromen durven doen
Simona
Simona
Lees verder
Ivette💞 Spontaan, enthousiast, betrouwbaar en kennis van….. Hoe kies ik de weg naar…wat ik wil? Hoe maak ik…wat ik wil…zichtbaar? Hoe bereik ik…mijn doelen? En…welke actiepunten pak ik op om voor mezelf te beginnen. Om meer vrijheid te creëren. Doordat Ivette zelf dit proces heeft meegemaakt, weet ze heel duidelijk te verwoorden wat de beste weg is om te bewandelen! De punten die Yvette benoemde had ik juist nodig om stappen te kunnen zetten in mijn veranderproces. En zeker met hulp van een mooie positieve vrouw als Yvette, helpen haar actiepunten je om dergelijke stappen zelf ook met een extra grote glimlach te zetten. Bedankt💞

Alles is mogelijk als jij dat wilt

Jij wilt heel graag aan de slag met het behalen van jouw doelen. Bewust kiezen voor méér leven. Vanuit jouw tenen voel je het; ik ben geboren voor grote dingen. En je bevind je nu op het kruispunt waarin je moet gaan kiezen. Ga ik ervoor en laat ik het gebeuren? Of durf ik de sprong toch niet te wagen en gaat het aan mij voorbij? En je zal nooit weten of het je gelukt was en je houdt de rest van je leven spijt. Spijt dat je het toch niet gedurfd hebt.

Jij wilt jouw geluk doorgeven. Jouw dromen waarmaken en alles wat jij geleerd hebt in jouw leven doorgeven aan andere mensen. Jouw levenslessen (over relaties, vriendschap, verdriet en pijn), of jouw skills die jij jezelf hebt geleerd, praktische skills. Je hebt bijvoorbeeld jarenlang geïnvesteerd in tijd en geld om jouw camera te leren kennen en je weet hoe je de beste foto maakt en alles in jou zegt je dat je deze kennis wilt doorgeven. Of misschien wel andere skills. Wat jouw skill of levenslessen ook zijn, je voelt aan alles dat je hier andere mensen mee wilt helpen.

Wat als dit droomleven waarheid kan worden? Door te durven, door het te doen. Door jouw dromen om te zetten naar behapbare doelen.
Doelen waarvan jij weet dat je ze zal bereiken.

Wat zal er gebeuren als je al jouw doelen haalt? En je mooiste leven kunt creëren?
Een aantal jaren geleden ontdekte ik wat een krachtige positieve mindset met je kan doen en vooral hoe je door de Wet van Aantrekking toe te passen alles kunt creëren en manifesteren wat je maar wilt in het leven.

Alles is mogelijk als jij dat wilt. Alles begint met een gedachte.

You can be, do or have anything you want

Ivette Langeveld

Dromen – Durven – Doen

Ontdek hoe jij met deze online cursus een duidelijke drie stappenplan krijgt om jouw droomleven te te gaan leven. In deze online cursus ga je flink de diepte in.  Met deze module ga je kijken waar jouw verlangen ligt en hoe je jouw droomleven waar kan maken.

Dromen

Je gaat leren hoe jij jouw dromen kan visualiseren. Hoe je jouw ideale leven kan omschrijven en je leert de eerste basis regels van de wet van aantrekking.

Durven

In module 2 leer je wat er voor nodig is om je doelen te behalen. Je leert alles over een krachtige mindset en hoe je jezelf op de eerste plek zet.

Doen

In de laatste module leer je uit jouw comfort zone te stappen en hoe jij jouw droomleven kan gaan behalen. Je leert hoe jij jouw doelen in kleine behapbare acties kan omzetten en het gewoon gaat doen.

Na deze online training weet jij hoe jouw awesome geweldige 2.0 versie er uit ziet. Je kent jouw droom en je hebt de eerste stappen gezet om jouw droomleven waar te maken. Je hebt voldoende handvatten om jouw droomleven werkelijkheid te laten worden en je weet hoe jij nu in actie moeten komen. 

Daarnaast weet je alles over de basis van de wet van aantrekking.

Kimberly
KimberlyDrawing Minimalistic
Lees verder
Gisteren, 28 mei 2020 heb ik een erg leuke video call met Ivette gehad! Inspirerend en ook erg gezellig. Vol tips & motivatie. Aan de tips heb ik zeker iets gehad en zal ik ook veel mee gaan doen. Voor iedereen die twijfelt om aan zijn dromen te beginnen. Stop met twijfelen! Alles begint met een idee en je idee waar maken. Stel dat je net nog even een zetje in de rug nodig hebt dan zou ik Ivette aanraden om je te coachen. Iemand die vol goede energie zit en niet bang is om eerlijk te zijn en jou op weg te helpen. Lieve ”die vrouw” veel succes met alles en met iedereen die je mag gaan coachen! Liefs, Kimberly Jane van de Merbel

Heb je nog persoonlijke vragen? Of wil je weten of dit programma echt voor jou is? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in. Ik vertel je graag welk impact dit programma op jouw leven kan hebben! 

Deze training is voor jou, wanneer

AboutIluh law of attraction

 

 

Het opschrijven van mijn ideale droomleven, mijn awesome 2.0 leven en die met een positieve en krachtige mindset uitspreken heeft zoveel impact op mij gehad.

Ik weet nog heel goed dat begin 2019 mijn ideale droomleven opschreef. Ik schreef mijn 2.0 verhaal zo op zonder beperkingen, waarin alles mogelijk is. 

Een awesome 2.0 versie waarin alles mogelijk is. Als ik mijn verhaal terug lees, zijn er een aantal punten wat opvalt.

  • Ik wil mijn loondienstbaan opzeggen
  • Ik wil een eigen bedrijf op gaan bouwen, waarin ik andere vrouwen mag coachen, empoweren en helpen
  • Ik wil meer werken voor de meisjes van ons kindertehuis Garuda House Bali
  • En ik wil voor langere tijd op Bali wonen. 

Op dit moment zijn de eerste drie punten gelukt. Daar ben ik zo ontzettend dankbaar voor. Maar sinds een aantal weken weten wij ook dat wij volgend jaar ons kindertehuis mogen gaan uitbreiden en dat wij, mijn partner en ik voor langere tijd op Bali mogen wonen. 

Een droom die voor ons uit komt. Een wens die wij vol positieve energie hebben uitgesproken en die het universum voor ons laat uitkomen. 

De wet van aantrekking is hier zo goed bezig geweest om mijn 2.0 versie te mogen leven en dat gun ik jou ook. 

dromen durven doen
In september mochten wij aanwezig zijn bij een een heel gaaf festival op Java

Achter de schermen aanwezig zijn bij een groot festival aan de andere kant van de wereld. Hoe gaaf is dat? Door uit onze comfortzone te stappen en te netwerken, kwamen we in contact met de organisator van het Payung Festival op Java. Drie dagen lang kregen toegang op dit festival en mocht Jeroen foto’s maken. 

In mei 2019 stond ik het podium te shinen. Mijn eerste podiumervaring

Een jaar geleden stond ik op het grote podium van de grootste Aziatische markt in Europa, de TongTongFair in Den Haag.

Nog nooit had ik een modeshow gelopen en al helemaal niet in designerskleding, iets wat ik zelf niet snel zou dragen. Tot dat grote moment op het podium was ik ook altijd onzeker over mijn lichaam. Ik ben vrij groot en ook wel vrij fors. Niet echt catwalk waardig. Maar ik werd gevraagd door een vriendin, de organisator van deze modeshow en ik zei eigenlijk ook direct ja. Zonder er over na te denken.

Mijn allergrootste droom kwam uit in december 2019

In december 2019 kwam mijn droom uit. Op 13 december had ik mijn laatste werkdag van loondienstbaan. Dit gaf mij zoveel vrijheid, mijn baan opzeggen en mijn droom om een eigen bedrijf op te bouwen verder uitwerken. Een dag later was mijn allereerste Women for Women Powerevent, een event  waar ik 30 mooie en ambitieuze vrouwen mocht inspireren om ook hun dromen uit te laten komen. 

dromen durven doen

Dromen

Leer groots dromen en dat alles mogelijk is. Hoe zie jouw awesome 2.0 leven eruit. Alles is mogelijk!

Durven

Leer alles over een krachtige en een positieve mindset en hoe jij hierdoor jouw dromen om gaat zetten tot doelen.

Doen

Stap uit jouw comfortzone en laat de wet van aantrekking zijn werk doen voor jou.

Dromen Durven Doen

Dromen – Durven – Doen is dé training voor het creëren van jouw ideale leven en het helpt jou om met een krachtige en positieve mindset jouw doelen te behalen. 

Wat kan je verwachten van deze training? 

Deze training is geschikt voor vrouwen, die:

Herken jij jouw in bovenstaande punten?

Joyce
Joyce
Lees verder
Wanneer je advies nodig hebt over het opstarten van een eigen business of over je bestaande carrière zal ik een coaching gesprek met Ivette zeker aanraden! Naast dat Ivette een gezellige gesprekspartner is waar je goed mee kan sparren over je eventuele plannen in je carrière, heeft zij ook nog eens díe positieve mindset die ik als zeer prettig heb ervaren! Daarnaast is Ivette natuurlijk een ervaringsdeskundige pur sang en dat merk je. Doordat ze zichzelf durft te laten zien voelde ik mij al snel op mijn gemak en dat werkt tijdens een coaching gesprek. Ivette luistert en gaf mij precies díe feedback die ik nodig had om weer verder te kunnen met mijn plannen en het oefenen met mijn positieve mindset!