Wat er de afgelopen weken allemaal is gebeurd.

Dromen waarmaken

Het wordt tijd voor een update van mijn kant. De laatste weken is er zoveel gebeurd, dat ik echt even tijd nodig had om dit te verwerken. Ik ging stil in een hoekje op de bank zitten om al mijn gedachten een plek te geven. Ik bleef waf stil op de blog en op mijn insta stories. Onzekerheden kwamen naar boven drijven en dat allemaal samen met zoveel verwondering van wat er op ons pad is gekomen.

Samenwerkingen, mooie gesprekken, duurzame producten in de webshop, female power quotes en dromen die uit mogen komen. Het kwam allemaal voorbij in amper 4 weken. Af en toe leefden we van dag naar dag. De ene dag stond vol met besprekingen, om vervolgens de volgende dag samen stil door het bos te wandelen.

In deze blog neem ik je mee wat er allemaal gebeurd is.

Female power quotes.

Een aantal jaren geleden hadden we een hele toffe fotoshoot met de meisjes van het Garuda House. De meisjes hielden borden omhoog met krachtige quotes, zoals:
Strong women, strong world
– The future is female

Al een tijdje liep ik met het idee rond om t-shirts te laten bedrukken met deze quotes. Female empowerment. Ik kwam in gesprek met Melanie van Faith Lifeline. Een prachtige vrouw met een mooie boodschap en met haar bedrijf ontwerpt zij prachtige dingen en drukt zij dit op t-shirts en tassen.
Na een aantal prachtige gesprekken is mijn eerste kledinglijn klaar. Zo ontzettend gaaf.
Dames t-shirts van biologisch katoen, met daarop prachtige female quotes.
Benieuwd hoe ze zijn geworden? Via deze link kom je in de webshop. 

Duurzame producten in de webshop.

Ik blijf nog even in mijn webshop IluhsWorld. Want ik heb de webshop mogen uitbreiden met nog meer duurzame producten. Op Bali heb ik de plastic soep in de zee gezien en ik ben van mening dat wij met plastic een stuk kunnen minderen. Zo dragen we allemaal een beetje bij aan een betere wereld.

Zo verkopen we sinds kort shampoo bars. Wist je dat één shampoo bar gelijk staat aan drie plastic flessen shampoo?
Deze shampoo bars zijn gemaakt van natuurlijke en vegan producten.
Maar ook de tassen die wij verkopen zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Want waarom zou je nog een plastic tas kopen in de winkel. Je gaat toch veel liever winkelen met een duurzame tas?
Ben je nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje in onze webshop.

Vrouwen inspireren.

Tijdens mijn gratis coaching gesprekken mocht ik al een aantal mooie vrouwen inspireren. Dit zijn zulke mooie gesprekken en ik krijg hier zoveel energie van. Tijdens het gesprek luister ik naar deze vrouwen en stel ik vragen om hun brein te triggeren. Wat willen ze nu echt? Zijn ze nu gelukkig? Of willen ze meer uit het leven halen? Ik geef deze vrouwen een aantal basisstappen van de wet van aantrekking en laat ze bewust nadenken hoe hun ideale leven eruit zou zien.
Ik vind het zo fijn om te zien dat tijdens deze gratis sessie vrouwen druk aan het schrijven zijn en helemaal opleven. Zij halen zoveel uit deze sessies.
Juist tijdens deze gesprekken vindt er zoveel verbinding plaats. Zo heb ik aantal vrouwen mogen spreken, waar ik hele toffe samenwerking mee aan ga. Maar dat is allemaal voor de toekomst.

Wil jij ook een gratis gesprek? Neem dan contact met mij op.

Dromen die uit mogen komen.

Niets vermoedend gingen we naar een bestuursvergadering in Dordrecht voor ons kindertehuis Garuda House Bali. En tijdens deze vergadering gebeurde het ineens. Of wij het project willen gaan uitbreiden en of wij hiervoor langere tijd naar Bali willen gaan. Het gesprek ging eigenlijk vanzelf, we zeiden ja en pas achteraf hadden we door wat ons gevraagd is. Al heel lang lopen we met de wens om het kindertehuis te mogen uitbreiden en dat wij ook voor langere tijd naar Bali mogen gaan. En nu wordt dit vanuit het bestuur gevraagd en mag dit ook uitkomen. Hoe gaaf is dat.
Hoe, wat en wanneer weten we nog niet, maar daar gaan we de komende maanden achter komen.

Voor de komende maanden wil ik de weg er naar toe gaan vast leggen in mijn podcast en op mijn YouTube. Ik zou het tof vinden als je mijn weg naar Bali blijft volgen.