Gratis minicursus
Maak jouw droom visueel

Tijdens deze 5 daagse minicursus gaan we ons echt richten op bewustwording. Dat jij je bewust wordt van jouw dromen, jouw droomleven en hoe jij jouw dromen kan uitvoeren.

Schrijf je hieronder gratis in en krijg jouw droom visueel.

VOEL JIJ AAN ALLES AAN DAT ER MEER MOGELIJK IS? 

Tijdens deze 5 dagen wordt jij je bewust wat voor dromen jij hebt en dat het mogelijk is om jouw droomleven te gaan leven. 

Meld je hieronder aan en ontdek wat er mogelijk is om jouw droomleven waar te maken. 

 

Deze training is voor jou, wanneer:

Joyce
Joyce
Lees verder
Wanneer je advies nodig hebt over het opstarten van een eigen business of over je bestaande carrière zal ik een coaching gesprek met Ivette zeker aanraden! Naast dat Ivette een gezellige gesprekspartner is waar je goed mee kan sparren over je eventuele plannen in je carrière, heeft zij ook nog eens díe positieve mindset die ik als zeer prettig heb ervaren! Daarnaast is Ivette natuurlijk een ervaringsdeskundige pur sang en dat merk je. Doordat ze zichzelf durft te laten zien voelde ik mij al snel op mijn gemak en dat werkt tijdens een coaching gesprek. Ivette luistert en gaf mij precies díe feedback die ik nodig had om weer verder te kunnen met mijn plannen en het oefenen met mijn positieve mindset!

Tijdens deze gratis 5-daagse minicursus ga je alles leren over;

Wat kan ik precies verwachten? 

Tijdens deze 5 dagen ontvang jij elke ochtend een mail en een bijhorende opdracht. Jij gaat je echt richten op bewustwording. 

Dat jij je bewust wordt van jouw dromen, jouw droomleven en hoe jij jouw dromen kan uitvoeren.

 

In deze minicursus ga ik in op alle belangrijke onderdelen hoe jij jouw droom visueel kan krijgen en welke blokkades jij tegenkomt voordat jij jouw droomleven kan gaan leven.

 

Tevens deel ik mijn inzichten en manieren hoe ik mijn droomleven heb waar gemaakt. Hoe ik vorig jaar nog een loondienstbaan had en hoe ik ervoor gezorgd heb mijn dromen om te zetten naar haalbare doelen.

 

Hoe staat het met jouw money mindset? 

En durf jij al uit jouw comfortzone te stappen?

Hoe zou je het vinden dat jouw gedachten over geld alleen maar positief worden en dat jij de nodige stappen ontvangt om uit jouw comfortzone te stappen en jouw verhaal te vertellen.

ochtend routine
Simona
Simona
Lees verder
Ivette; Spontaan, enthousiast, betrouwbaar en kennis van….. Hoe kies ik de weg naar…wat ik wil? Hoe maak ik…wat ik wil…zichtbaar? Hoe bereik ik…mijn doelen? En…welke actiepunten pak ik op om voor mezelf te beginnen. Om meer vrijheid te creëren. Doordat Ivette zelf dit proces heeft meegemaakt, weet ze heel duidelijk te verwoorden wat de beste weg is om te bewandelen! De punten die Ivette benoemde had ik juist nodig om stappen te kunnen zetten in mijn veranderproces. En zeker met hulp van een mooie positieve vrouw als Ivette, helpen haar actiepunten je om dergelijke stappen zelf ook met een extra grote glimlach te zetten. Bedankt!

Meld je nu GRATIS aan voor deze 5 daagse minicursus