Hang de slingers maar op

Want wij maken er een feestje van.
Al snel hadden we thuis in de gaten dat we deze keer een grote villa hadden gehuurd met een groot zwembad. Dus leek het ons een mooi idee om de meisjes van Garuda House uit te nodigen om een dag bij ons te zwemmen. Via de whatsapp hadden we hier al met Leo over gesproken en hij vond het een geniaal idee.

Vandaag was het dan zo ver. Ze zouden er om 10 uur zijn. Dus om 9 uur zijn we begonnen met vlaggetjes ophangen en ballonnen opblazen. Vervolgens om 10 uur kregen we een appje dat het wat later werd. Uiteraard ?‍♀️
Tegen half 12 waren ze daar dan eindelijk. De meisjes hadden er zin in en renden direct naar het zwembad. Ze zagen het luchtbed in de vorm van een tompouce van de Hema en ze wilden er allemaal op. Het liefst tegelijk.
Van al dat gespetter en hard lachen, kwam al snel de hele buurt om de hoek kijken wat hier wel niet gebeurde. We hadden er lol in.

Sommige meisjes kunnen nog niet echt goed zwemmen, maar redden zich prima in het water. De zwemleraar en lerares kwam in ons boven en al snel leerden we de meisjes schoolslag en borstcrawl. Het viel ons niets niet tegen. Ze keken goed naar ons en pakten het goed op.

Als lunch maakten we typische Nederlandse pannenkoeken met stroop.
Pannenkoek op een bord, stroop er op, oprollen en eten maar. Er werd heerlijk in gegeten en in no-time waren ze op.
Deze missie was geslaagd.

 

Pannenkoek met stroop

Na het schoonmaken van hun stroophandjes, was het tijd voor ons cadeau.
We hadden allemaal cadeautjes voor buiten meegenomen. Stoepkrijt, frisbees, springelastiek en badmintonrackets.
Maar het mooiste cadeau was een boek van Dick Bruna.
Nee, niet zo’n simpel voorleesboekje. Maar een prachtig fotoboek van Nederland.
“Miffy in the Netherlands”.
Een Engels boek met uitleg over Nederland. Vonden wij wel heel leuk. En de meisjes ook. Nadat ze het boek hadden gekregen, gingen ze in hoekje zitten en met elkaar in het boek bladeren.

Miffy in the Netherlands

Na een lange dag was het tijd om weer naar huis te gaan. We deelden nog snel aan iedereen boterbabbelaars uit (weer een snoepje wat ze niet kennen) en na veel knuffels en goodbyes gingen ze weer naar huis.

Wij kijken terug op een geweldige dag.

Zwembadfeestje