Wil jij meer uit het leven halen? 30 minuten (gratis) coaching

 

Ben jij klaar om de komende tijd meer te gaan groeien en jezelf op een krachtige manier in het leven neer te zetten? Maar weet je nog niet hoe je dit moet aanpakken?

Tijdens dit half uur ga ik met jou kijken wat er mogelijk is om jouw droomleven waar te maken? Wat zijn jouw skills?Wat is er mogelijk om jouw persoonlijke en business groei met een positieve mindset te halen? 

Wanneer jij weet hoe de wet van aantrekking werkt, is er zoveel mogelijk. Alles begint met een gedachte en ook voor jou is mogelijk om jouw droomleven te leven! 

van droom naar doen

Wat anderen zeggen over Ivette

Kimberly Jane van Merbel
Kimberly Jane van MerbelDrawing minimalistic
Lees verder
Gisteren, 28 mei 2020 heb ik een erg leuke video call met Ivette gehad! Inspirerend en ook erg gezellig. Vol tips & motivatie. Aan de tips heb ik zeker iets gehad en zal ik ook veel mee gaan doen. Voor iedereen die twijfelt om aan zijn dromen te beginnen. Stop met twijfelen! Alles begint met een idee en je idee waar maken. Stel dat je net nog even een zetje in de rug nodig hebt dan zou ik Ivette aanraden om je te coachen. Iemand die vol goede energie zit en niet bang is om eerlijk te zijn en jou op weg te helpen. Lieve ”die vrouw” veel succes met alles en met iedereen die je mag gaan coachen! Liefs, Kimberly Jane van de Merbel
Simona
Simona
Lees verder
Ivette; Spontaan, enthousiast, betrouwbaar en kennis van….. Hoe kies ik de weg naar…wat ik wil? Hoe maak ik…wat ik wil…zichtbaar? Hoe bereik ik…mijn doelen? En…welke actiepunten pak ik op om voor mezelf te beginnen. Om meer vrijheid te creëren. Doordat Ivette zelf dit proces heeft meegemaakt, weet ze heel duidelijk te verwoorden wat de beste weg is om te bewandelen! De punten die Ivette benoemde had ik juist nodig om stappen te kunnen zetten in mijn veranderproces. En zeker met hulp van een mooie positieve vrouw als Ivette, helpen haar actiepunten je om dergelijke stappen zelf ook met een extra grote glimlach te zetten. Bedankt!