Let’s celebrate and be all mad together.

40 jaar

Ja, vandaag is het eindelijk zo ver. Vandaag mag ik 40 jaar worden.
40 dagen heb ik toegeleefd naar vandaag.
40 dagen lang mocht ik elke dag een cadeautje uitpakken.
En vandaag mag ik eindelijk mijn verjaardag vieren.

Eigenlijk vier ik pas aankomende zondag mijn verjaardag. Een tea party in stijl van Alice in Wonderland.

Luxe tea party inclusief zwevende theepotten.

Van de week had ik het met iemand over de Real Housewifes of Beverly Hills op Netflix. Daar was een moeder ook een tea party aan het organiseren voor de 4e verjaardag van haar dochter, compleet met zwevende theepotten. Een partyplanner werd ingehuurd en het budget was vastgesteld op € 50.000.

Zo ziet mijn feestje er aankomende zondag niet uit 😉 maar het wordt wel een te gekke tea party compleet met de bordjes die je overal en nergens heen wijzen.

Alice in Wonderland.

Als klein meisje vond ik het verhaal van Alice al inspirerend. Nieuwsgierig liep ze achter het witte konijn aan en viel zij diep in een put. Maar daar beneden in die put gebeurde er iets magisch. Een wonderland. Een land waar alles mogelijk is. Een land waar wanneer je maar gek genoeg bent, dromen uitkomen.

Dromen komen uit

Dat dromen uit kunnen komen, daar ben ik de laatste jaren achter gekomen. Begin 2019 schreef ik mijn beste versie van mijzelf op papier en mijn droom was duidelijk. Mijn baan opzeggen. Meer werken voor de meisjes van ons kindertehuis Garuda House Bali. Een eigen bedrijf opbouwen, waarbij ik ambitieuze vrouwen mag begeleiden naar hun droomleven en last but not least voor een langere tijd naar Bali gaan.

3 van deze 4 punten zijn mij op dit moment gelukt en dat allemaal door de wet van aantrekking toe te passen en mijn dromen te manifesteren. Mijn laatste droom, voor een langere tijd naar Bali gaan, gaat ook bijna werkelijkheid worden. We zijn hard op weg 😉 Ook deze droom heb ik kunnen manifesteren met een positieve mindset.

We’re all mad here

Ik ben er van overtuigd dat wanneer je maar gek genoeg bent, dromen uit kunnen komen. Je moet hier wel zelf voor uit jouw comfortzone stappen. Zelf inzien dat je een krachtig verhaal te vertellen hebt en als laatste niets aantrekken wat anderen over jou zeggen. Andere mensen zullen altijd zeggen dat je totaal gek bent.
Maar zoals Alice al verklapte, de beste mensen zijn hartstikke gek.

40 levenslessen.

Speciaal voor mijn 40ste verjaardag schreef ik mijn 40 levenslessen. Het is mijn droom, het is mijn pad en ik laat mij door niemand tegenhouden. Het was zo ontzettend gaaf om deze lessen op te schrijven. a road down memory lane zeg maar. Alles van de afgelopen 40 jaar kwam voorbij. Verdriet, pijn, maar bovenal heel veel liefde, gekheid en heel veel genieten van de mooiste momenten.
De reizen die Jeroen en ik samen hebben mogen maken, het werk wat wij mogen doen voor de meisjes van ons kindertehuis Garuda House Bali, de pijn en verdriet. Ik heb hier zoveel lessen uit mogen leren. Lessen waar jij ook zoveel uit kan halen.

Aan de hand van mijn 40 levenslessen wil ik je meenemen in mijn wondere wereld.
Ik geloof er namelijk in dat door het leren van andermans lessen je sneller kunt komen waar jij van droomt en daar neem ik je graag in mee.

E-book is online

En vanaf vandaag, mijn 40ste verjaardag is mijn e-book online. Ik ben er zelf zo ontzettend trots op. 67 pagina’s vol inspiratie, persoonlijke verhalen en prachtige foto’s van onze reizen en de meisjes van het Garuda House.

Meisjes met een droom, worden vrouwen met visie!

Wat als Alice niet droomde?
Wat als Wonderland echt bestaat?

Alice werd niet begrepen door haar omgeving. Iedereen verklaarde haar voor gek. Je moet wel gek zijn om in Wonderland te geloven.
Maar Alice volgde the white rabbit. Ze volgde hiermee haar intuïtie, haar verlangen en zij zette alles hiervoor op zij.

En dat is precies wat je gaat leren in dit e-book.

Follow your dreams!

Als ik terugkijk op mijn 40 jaar, voel ik mij als Alice in Wonderland. Helemaal gek en precies datgene doen wat de ander juist niet van mij verwacht.
Ik volgde mijn eigen pad en het bracht mij op de allermooiste plekken op deze wereld.
Ik volgde mijn droom en dit zorgde ervoor dat wij nu mom and dad zijn van heel veel meisjes van ons kindertehuis. En ik ben nog lang niet klaar met dromen. Er komen nog zoveel mooie dingen aan in dit leven.

Zomaar wat onderwerpen die jij gaat lezen in dit e-book

* Hoe jij jouw dromen op korte termijn kan manifesteren
* Wat is tijd?
* Vertrouw op je intuïtie
* Hoe jij jouw dromen op lange termijn kan manifesteren
* Follow the white rabbit uitgelegd
* Wees nieuwsgierig naar alles wat je voelt, want dit helpt je verder