Lieve Gita

Lieve Gita

En aan alle andere powervrouwen


Wat heb ik veel van jou geleerd Gita. Een echte powervrouw ben je. Een voorbeeld voor iedereen. En daarom wil ik graag jouw verhaal delen met zoveel andere mooie powervrouwen. Zodat deze mooie ambitieuze vrouwen weten dat er nog zoveel te leren valt. En het begint allemaal met jezelf op nummer 1 te zetten.  

Creëer zelf jouw eigen leven.  

Ik wil je graag uitleggen hoe belangrijk het is dat jij verantwoording gaat nemen voor jouw leven. Jij en jij alleen bent verantwoordelijk voor alles wat jij ervaart en ervaren hebt. 

Zoals je misschien weet creëer jij zelf jouw leven. Of je dit nu bewust of onbewust doet, je doet het zelf. Jouw vibraties bepalen alles wat jij meemaakt en meegemaakt hebt. Dit klinkt misschien nogal hard, met name wanneer je vervelende dingen hebt meegemaakt. Heb ik dit dan echt zelf gecreëerd? Zal je misschien denken. Het antwoord is echt volmondig ja. Het is heel belangrijk voor jouw vibratie om niemand de schuld te geven. Heb vrede met alles wat jou overkomen is, ben dankbaar voor de ervaring die jou zo veel geleerd heeft en sterker gemaakt heeft. Door deze ervaring weet jij nu wat jij niet wilt en nog beter wat jij wel wilt. Je leeft in het nu en alles wat gebeurd is, is verleden tijd en kan alleen maar dienen als een leervolle ervaring. Kijk ook nietteveelin de toekomst, dat levert vaak alleen maar twijfel en onzekerheid op. Vertrouw op je intuïtie, jeinnerzelf om te leven en te ervaren in het nu. Wees nu blij, gelukkig en dankbaar voor alles wat je overkomt. Dat betekent dus verantwoording nemen voor alles wat jij ooit gedaan hebt en overkomen is.  

Blijf er niet in hangen, dat zouer voorzorgen dat je alleen maar meer hiervan creëert. En dat wil je denk ik niet wanneer het geen leuke ervaringen waren. 

Zet jezelf op de eerste plaats 

Een belangrijk onderdeelom verantwoording te nemen voor jouw eigen acties, is om jezelf altijd op de eerste plaats te zetten. 

Dit kan een hele lastige zijn. Maar als voorbeeld wil ik graag het verhaal vanGitavertellen.  

Gitais een meisjes dat woont in hetGaruda House. Zij woont hier nu al een aantal jaren en gaat met heel veel plezier naar school. Ze weet nu al dat zij hierna door wil leren en naar de universiteit wil gaan.  

Echter op een dag wordt zij gebeld door haar moeder. Haar moeder is ziek en zij smeektGitaom naar huis te gaan, zodatGitavoor haar kan zorgen. Dit houdt in datGitaterug moet naarSumba. Een eiland met heel weinig voorzieningen en waardoorGitaniet meer naar school kan gaan.Gitais hier heel verdrietig over en praat veel met de moeder van hetGarudaHouse.  

Uiteindelijk zegtGitanee tegen haar moeder.Gitakiest voor zichzelf en gaat niet terug naar haar moeder, maar gaat haar school afmaken.  

Ze kiest hiermee voor zichzelf, maar denkt hierbij ook aan haar toekomst. Want wanneer zij haar school afmaakt, heeft zij een betere kans in de toekomst en kan zij niet alleen haar moeder helpen, maar veel meer mensen in haar familie en haar dorp. 

Kiezen voor jezelf kan heel lastig zijn. Maar door voor jezelf te kiezen, kan je veel meer leren en veel krachtiger in je schoenen staan.  

Lieve Gita en lieve jij, ik hoop oprecht dat jij wat aan deze tip hebt. En ik weet ook dat je nog zoveel grote dromen hebt.  

Alles begint met een gedachte. 

Ook voor jou is het mogelijk om jouw droomleven te leven. Wat jouw droom ook is, ga ervoor!  

Op maandag 14 december geef ik een hele toffe webinar, waarin heel waarde ga delen. 

Je leert alles wat de meisjes van het Garuda House mij hebben geleerd. Dat een positieve mindset de key is om jouw droomleven te leven en dat alles mogelijk is.  

Ik geef je 7 belangrijke tips om altijd gelukkig door het leven te gaan, ondanks alles wat er op jouw pad komt.  

Voel jij aan alles aan dat dit het moment is om jouw droomleven te leven en te gaan werken en reizen wanneer jij maar wilt?  

Geef je dan nu snel op voor deze webinar