Op deze maandag wil ik mij eens opnieuw aan jullie voorstellen. De laatste weken heb ik veel nieuwe mensen mogen leren kennen via mijn nieuwsbrieven, social media en mijn podcast. Tijd om eens opnieuw te vertellen wie ik ben. Dat leek mij wel leuk om deze week zo eens te beginnen. 

Mijn naam is Ivette en ik mag wel zeggen dat ik bijna mijn droomleven leidt. Er zijn her en der nog wat obstakels, maar dat mag de pret niet drukken. Ik ben op weg en er gaan fantastische dingen aankomen. 

Soulmates

Ik ben al weer 17 jaar getrouwd met mijn lieve man, Jeroen. Fotograaf in hart en nieren. Samen kunnen wij de hele wereld aan. Wat ik nu ga schrijven, zal voor veel mensen misschien al bekend zijn. Maar mijn nieuwe volgers weten dit misschien nog niet van mij. De kracht van herhaling. 

Nooit zwanger kunnen worden 

In 2008 kregen Jeroen en ik te horen dat ik nooit kinderen kon krijgen. Een verdrietige tijd, en heel veel operaties volgden. In 2009 zaten we in het vliegtuig op weg naar Bali, we bezochten daar een kindertehuis. Een kindertehuis die ik kende als project van onze kerk. Toen we het huis binnenliepen waren we direct thuis en waren we zo ontroerd. We bleven verbonden aan dit huis en we hadden de meisjes van het Garuda House in ons hart gesloten.  

Toen in 2011 de oprichter is overleden, is ons gevraagd het werk over te nemen. Hierdoor beheren wij sinds 2013 Stichting Garuda House Bali. Een huis wat bijdraagt om een kind weer kind te laten zijn. In het Garuda House zorgen wij ervoor dat meisjes veilig naar school kunnen gaan. 

Mom and Dad

Achteraf zijn wij met onze reis in 2009 mom and dad geworden van 20 meisjes. Al meer dan 10 jaar mogen wij ons inzetten voor deze meisjes. De meisjes van het kindertehuis Garuda House inspireren mij dagelijks.

Zij leren mij om altijd positief te blijven en dat dromen uitkomen.

Mijn awesome 2.0 versie 

Ik weet nog heel goed dat ik begin 2019 mijn ideale droomleven opschreef.⁣ Ik schreef mijn 2.0 verhaal zo op zonder beperkingen, waarin alles mogelijk is. ⁣

Een awesome 2.0 versie waarin alles mogelijk is.

Als ik mijn verhaal terug lees, zijn er een aantal punten die mij opvallen.⁣

  • Ik wil mijn loondienstbaan opzeggen⁣
  • Ik wil een eigen bedrijf op gaan bouwen, waarin ik andere vrouwen mag coachen, empoweren en helpen⁣
  • Ik wil meer werken voor de meisjes van ons kindertehuis Garuda House Bali⁣
  • En ik wil voor langere tijd op Bali wonen. ⁣

Op dit moment zijn de eerste drie punten gelukt. Daar ben ik zo ontzettend dankbaar voor. ⁣Begin dit jaar heb ik mijn vaste loondienstbaan opgezegd om meer tijd vrij te maken voor ons kindertehuis. 

Maar sinds een aantal weken weten wij ook dat wij volgend jaar ons kindertehuis mogen gaan uitbreiden en dat wij voor langere tijd op Bali mogen wonen. ⁣

Een droom die voor ons uit komt. Een wens die wij vol positieve energie hebben uitgesproken en die het universum voor ons laat uitkomen. ⁣De wet van aantrekking is hier zo goed bezig geweest zodat ik mijn 2.0 versie mag gaan leven

Random facts

Je hebt eigenlijk maar een klein deel gelezen over wie ik ben. Zoals je kunt lezen heb ik verdrietige momenten meegemaakt. Maar dat verdriet had ik nodig om te komen waar ik nu ben. Zonder verdriet, geen happy moments. 

Toch wil ik je langs deze weg nog 5 random facts vertellen die mij typisch mij maken.

1. Als ik ’s ochtends wakker wordt begin ik met een meditatie, om zo de dag positief en vol dankbaarheid te beginnen

2. Daarna is het tijd om mijn lichaam een boost te geven, dit doe ik met een shot pure aloë vera gel. Aloë vera geeft mij energie en helpt mijn imuunsysteem op peil te houden 

3. De hele dag drink ik graag thee, het liefst in zo’n grote mok van Blond Amsterdam.

4. Ik ben gek op reizen. Ondanks dat we sinds 2009 elk jaar naar Bali gaan, wil ik elk jaar iets nieuws ontdekken op deze mooie wereld. 

5. Ik hou van schrijven en ben een echte verhalenverteller. Naast dat ik vrouwen coach, wil ik je in mijn blog graag meenemen in mijn wereld. 

Our passion is your inspiration 

Sinds begin dit jaar ben ik ook bezig om mijn eigen bedrijf op te bouwen. Met mijn bedrijf AboutIluh wil ik vrouwen inspireren om hun dromen waar te maken. 

Ook ik kreeg vaak te horen, zou je dat nou wel doen, jouw vaste baan opzeggen? Weet je zeker dat je in deze tijd een eigen onderneming op gaat zetten? Allemaal vragen die voor deze mensen misschien heel gewoon zijn. 

Maar voor mij is mijn droom duidelijk. 

Mijn droom, mijn pad. En ik heb er alles aan gedaan om mijn dromen uit te laten komen. 

Lieve jij, het is jou gegeven! 

Ik wil dat jij succesvol wordt en anderen gaat inspireren. Omdat de juiste begeleiding hierin een enorm verschil kan maken in de stappen die je kunt zetten, heb ik een cadeau voor je:

Maandelijks heb ik ruimte voor 6 ambitieuze vrouwen die ik middels een gratis gesprek op weg help met de eerste stappen. Ook denk ik met je mee en kijk ik of we een match zijn om samen andere mooie stappen te ondernemen. 

Klinkt dit interessant voor je en wil je graag persoonlijk door mij geholpen worden, klik hieronder: