Manifesteren kan je leren

manifesteren

PWEE, PWEEEEE, PWEE, PWEEEEE  

Ben je al wakker?  

Om 6 uur in de vroege ochtend ging het alarm af en dat had ik zelf gemanifesteerd. 

We sliepen eerder dit jaar in een hotel in Rotterdam. We waren daar voor een aantal afspraken voor ons kindertehuis Garuda House Bali. Op zondagavond zei ik tegen Jeroen. Morgen wil ik eigenlijk vroeg wakker zijn, zodat ik nog even wat werk kon verzetten. En tja, en toen gebeurde het. Om 6 uur werden we wakker van een heel hard geluid, het brandalarm ging af.  

Wat volgde waren een aantal minuten vol adrenaline om zo snel mogelijk de kamer te kunnen verlaten. Achteraf was er gelukkig niets aan de hand en was er een brood aangebrand in het restaurant. We konden veilig terug naar onze kamer. 

Gevolg, ik was wakker en ook nog eens op tijd.  

Het was heel duidelijk, de wet aantrekking werkte. Ik had mijn verlangen uitgesproken en het universum zorgde ervoor dat het voor mij uitkwam. Ik had alleen nog niet duidelijk genoeg gespecificeerd hoe ik op tijd wakker wilde worden 😉  

Door de jaren heen heb ik steeds beter geleerd hoe ik bewust kan manifesteren. Hoe ik bewust mijn droomleven laat uitkomen. Ik wil je daar graag meer over vertellen tijdens mijn webinar op maandag 14 december.  

Het geheim achter een positieve mindset en werken als een digital nomad.  

Tijdens deze webinar ga ik je alles vertellen hoe ik onbewust een kindertehuis heb gemanifesteerd en wat de meisjes van ditzelfde kindertehuis mij de laatste jaren hebben geleerd. Maar ook hoe jij bewust jouw droomleven kan manifesteren. En dit alles met een positieve mindset 

Vooral altijd positief blijven. Dat is één van de belangrijkste dingen die ik heb mogen leren. Je gelukkig voelen, waarbij het niet uitmaakt wat er gebeurt en waar je bent.  

Meisjes met een droom, worden vrouwen met een visie. 

Dat is waar het allemaal om gaat. Voor de meisjes van het Garuda House, maar ook voor ons vrouwen hier gewoon in Nederland. Er is zoveel mogelijk. 

Wanneer je dromen hebt, doe er dan alles aan om deze uit te laten komen. Het kan gewoon! 

Our passion is your inspriration. 

In 2019 had ik de droom om mijn baan op te zeggen en een event te gaan organiseren voor het Garuda House. Beide is gelukt. Gewoon gedaan. 

Baan opgezegd en nu fulltime aan de slag voor mijn eigen business en het Garuda House Bali. 

En het event was geweldig. Dat kun je in deze blog teruglezen. 

Maar er is nog zoveel meer. Ik heb nog zoveel dromen. En in the most positieve way ga ik dat ook gewoon manifesteren. 

Wil jij meer leren om ook alles uit het leven te halen en meer vrijheid te creëren? Ik gun je dan ook dat jouw droom uit mag komen! Onthoud dit; verandering is op ieder moment mogelijk, zodra jij besluit om aan het roer te gaan staan. 

Wil jij nu alles weten hoe jij jouw droomleven kan leven? 

Hoe jij altijd gelukkig bent, ondanks alles. 

Wordt nu lid van mijn online membership Dromen – Durven – Doen.
Met deze online membership leer je alles over de wet van aantrekking en hoe jij jouw droomleven kan manifesteren.

Kom in contact met like minded people en leer alles over hoe jij met een positieve mindset jouw droomleven kan halen.

Het online membership om in 3 simpele en krachtige stappen met een positieve mindset jouw doelen te behalen, ideale droomleven  te leven en jouw awesome 2.0 versie gaat leven vanuit bruisende energie, meer geluk en vrijheid