Je relatie met geld en dromen.

Money mindset

And so the adventure begins 💫

Vandaag start mijn allereerste challenge. 

Of ik het spannend vind? Absoluut. Maar ik heb er enorm veel zin in 😊 Een nieuw avontuur binnen mijn bedrijf. 

Tijdens deze 5 daagse challenge gaan we ons echt richten op bewustwording. Dat jij je bewust wordt van jouw dromen, jouw droomleven en hoe jij jouw dromen kan uitvoeren.

Je kan je nog steeds aanmelden voor deze challenge. 

Ask and it is given.

Leer hoe je je dromen kan manifesteren. 

Hieronder zal ik in het kort iets uitleggen over de wet van aantrekking. Wanneer dit je eerste kennismaking hiermee is zal het misschien wat zweverig overkomen en zal je misschien niet direct alles begrijpen. Dat geeft niks. Laat alles gewoon over je heen komen en alles zal uiteindelijk vanzelf duidelijk worden.

De wet van aantrekking werkt als volgt. Wanneer jij een verlangen hebt en deze vol positieve vibes het universum ingooit, dan komt dit vanzelf naar je toe. 

Je moet er voor zorgen dat je op dezelfde vibratie komt als het universum. 

Hierbij moet je weten dat het universum alleen maar hoge vibratie heeft, deze is alleen maar positief. 

Je ego, jouw denken zoals twijfel, angst, etc zijn lage vibraties. 

Je zet een intentie neer. Dit doe je bewust of onbewust. 

Hier zit een vibratie bij. 

Het is aan jou om jouw brein zo te gaan trainen, dat je op dezelfde vibratie gaat zitten als het universum. Hierdoor komt jouw verlangen uit.

Ask and it is given. 

Money mindset

Zo werkt het ook met de money mindset. En daar gaat deze challenge over. 

Het universum weet niet wanneer jij echt iets doet of wanneer je iets alleen maar denkt. Wanneer jij jouw verlangen op gaat schrijven, gooi je het hiermee ook het universum in.

Money mindset is een heel belangrijk onderdeel van de wet van aantrekking. Maar tegelijk ook één van de moeilijkste. Vaak zit er een stukje jaloezie bij. Wanneer het over geld gaat, vergeten we vaak één van de belangrijkste lessen, namelijk dat het Universum er altijd voor zorgt dat er altijd voldoende is voor iedereen. 

Geld is slechts een ruilmiddel.

Een ruilmiddel waarmee je je eigen en andermans dromen uit kunt laten komen…

Geld verdienen is NIET lastig. Zo veel anderen zijn je al voor gegaan.

Ook zo benieuwd? 

Tijdens de challenge heb ik vandaag een leuke opdracht. Natuurlijk zou het super tof zijn als je nog mee wilt doen deze week. Je kan je nog aanmelden. Dan leer je nog veel meer over hoe jij jouw droom kan visualiseren. 

Ben je benieuwd wat je kan leren over de money mindset en wat dit met jou kan doen? Meldt je dan nu nog aan om mee te doen met de gratis challenge.