Manifesteren kan je leren

AboutIluh law of attraction

Het is weer maandagochtend.

Tijd om te delen wat ik deze week geleerd heb met manifesteren. Vorige week riep ik op zondagavond dat ik de volgende dag best vroeg wilde opstaan, met als gevolg dat om 6 uur het brandalarm afging in het hotel waar we op dat moment verbleven.

Deze week riep ik dat ik eigenlijk wel een beetje flauw ben van de grote partytent die we achter in de tuin hebben staan.

De twijfel ontstond of we deze weg wilden halen of niet.

En ach daar kwam Ciara hard om de bocht aanblazen.
Mijn keuze was gemaakt. Het doek is gevallen en het frame is dwars doormidden.
Ik heb nog veel te leren over de law of attraction en het is een prachtig pad om te mogen bewandelen. Soms leer ik het op de harde manier. En dat is helemaal niet erg.

AboutIluh Law of attraction

Vorige week was een week vol mooie inzichten en ook een week van een begin van veel nieuwe projecten die gaan komen. Projecten die ik al lang op mijn bucketlist heb staan, maar eindelijk de stap ga nemen om deze uit te laten komen.

Ik ben nu ruim 1,5 maand bij huis om fulltime met mijn eigen business aan het werk te zijn en met ons kindertehuis Garuda House Bali.
De maand januari is voorbij en deze voelt een beetje aan als oefenmaand. Januari was nog alles uitzoeken. Ritme vinden. Opruimen, in mijn hoofd maar ook thuis. Elke dag stond mijn to do lijstje vol. Alsof er geen eind aan kwam. Maar dat kwam vooral omdat ik het ritme nog niet goed te pakken had.

Maar de maand januari is voorbij en deze ging over in de maand februari. Mooi is dat hoe tijd gewoon door gaat 😉
We begonnen de maand februari met een weekend in Rotterdam. Een weekend vol afspraken met verschillende mensen en allemaal gingen ze over 1 doel, het Garuda House Bali.
Wat kunnen we doen om de meisjes van het Garuda House te promoten?
• Wat voor nieuwe projecten kunnen we opstarten?
• Samenwerkingen?
• Alles kwam voorbij.

En na dit weekend viel alles op zijn plek.

Ik moest het allemaal even terug zien wat er de laatste 1,5 maand gebeurd is. Ik ging terug naar 14 december, het Women for Women Powerevent. Elke dag zie ik nog zo veel mooie dingen voorbij komen op Facebook en op Instagram. Connecties die gemaakt zijn.

Vrouwen die elkaar gevonden hebben en elkaar empoweren. Ik kan het nog niet altijd geloven dat ik dat voor elkaar heb gekregen met het organiseren van dit event.

Gelukkig werd ik daar aan herinnerd en het doel is ineens zo duidelijk.

Meisjes met een droom, worden vrouwen met een visie.

Dat is waar het allemaal om gaat. Voor de meisjes van het Garuda House, maar ook voor ons vrouwen hier gewoon in Nederland. Er is zoveel mogelijk.
Wanneer je dromen hebt, doe er dan alles aan om deze uit te laten komen. Het kan gewoon!

Our passion is your inspriration.

In 2019 had ik de droom om mijn baan op te zeggen en een event te gaan organiseren voor het Garuda House. Beide is gelukt. Gewoon gedaan.
Baan opgezegd en nu fulltime aan de slag voor mijn eigen business en het Garuda House Bali.
En het event was geweldig. Dat kun je in deze blog teruglezen.

Maar er is nog zoveel meer. Ik heb nog zoveel dromen. En in the most positieve way ga ik dat ook gewoon manifesteren.
Het is nog maar februari. Het hele jaar ligt nog voor ons. En ik weet voor nu al wat ik dit jaar ga doen.

Ik ben op dit moment met zoveel mooie projecten bezig. Dromen die dit jaar gaan uitkomen.
Wanneer je nieuwsgierig bent naar wat ik allemaal ga doen, blijf mij dan zeker volgen op Facebook en Instagram.

Voor dit jaar is er zeker 1 ding al duidelijk. Wat ik kan, kan jij natuurlijk ook.

Wil jij meer leren om ook alles uit het leven te halen en meer vrijheid te creëren? 

Ik gun je dan ook dat jouw droom uit mag komen! Onthoud dit; verandering is op ieder moment mogelijk, zodra jij besluit om aan het roer te gaan staan. Maandelijks heb ik plek voor 6 gratis sessies. Tijdens deze sessie gaan we dieper in over jouw droom en wat jij kan doen om jouw droom waar te maken. Via onderstaande button kan jij je aanmelden voor deze gratis sessie.