Online membership van DROOM naar OMZET

Voel jij aan alles dat het NU tijd wordt om jouw droomleven te gaan leven?

van droom naar omzet

Vanaf nu wordt het tijd om alleen nog maar dat te doen wat jou gelukkig maakt. 

Weg met de 9 tot 5 baan.

Wat als er zoveel meer in je zit. Heb je er wel eens over nagedacht wie je echt wilt zijn? Hoe jouw ideale leven er uit ziet? Als je echt gaat dromen, hoe zou jouw leven er dan uit zien? Wat zou je doen? Wie zou jij helpen?


Je wilt dolgraag iets anders. Je wilt vanuit jouw hart en passie je dromen leven. Je hebt een brandend verlangen naar jouw perfecte leven en je voelt aan alles dat dit, waar je nu staat het niet is. Diep van binnen weet je dat de weg van je dromen de enige weg is en dat er nu iets radicaal moet veranderen.
Maar je weet niet hoe. Jouw droom is er! Maar hoe kan jij jouw droom bereiken. Voor jou lijkt het nog zo ver weg.


Jij wilt heel graag ontdekken waar je nu precies van droomt en waar je naar toe wilt, een no-regret leven. Een leven zonder spijt en zonder what if’s…
Je hebt dromen, een brandend verlangen om meer uit het leven te halen.

Herken jij jezelf hier in? Dan is dit membership zeker geschikt voor jou!

Voor de ambitieuze vrouw die echte impact op haar leven wilt maken

Everything begins with a thought

Deze online membership is geschikt voor vrouwen, die:

Herken jij jezelf in bovenstaande punten?

Simona
Simona
Lees verder
Ivette💞 Spontaan, enthousiast, betrouwbaar en kennis van….. Hoe kies ik de weg naar…wat ik wil? Hoe maak ik…wat ik wil…zichtbaar? Hoe bereik ik…mijn doelen? En…welke actiepunten pak ik op om voor mezelf te beginnen. Om meer vrijheid te creëren. Doordat Ivette zelf dit proces heeft meegemaakt, weet ze heel duidelijk te verwoorden wat de beste weg is om te bewandelen! De punten die Yvette benoemde had ik juist nodig om stappen te kunnen zetten in mijn veranderproces. En zeker met hulp van een mooie positieve vrouw als Yvette, helpen haar actiepunten je om dergelijke stappen zelf ook met een extra grote glimlach te zetten. Bedankt💞

Wat houdt dit membership in?

Groepscoaching

Eén keer per maand is er een groepscoaching via ZOOM. Tijdens deze groepscoaching gaan we in op de vragen waar sta je nu? Waar wil je naar toe? Welke belemmeringen kom je tegen?

Besloten Facebookgroep

Bij jouw lidmaatschap krijg jij gratis toegang tot The Huddle en een besloten Facebookgroep. Hierdoor sta je continu in contact met andere like minded people van deze community.

Toegang tot alle cursussen

Tijdens jouw lidmaatschap heb jij toegang tot alle cursussen en e-books. Deze worden uitgebreid. met cursussen over mindset, wet van aantrekking en fotografie.

Live Q&A

Eén keer in maand ga ik live in de besloten Facebookgroep en kan jij al jouw vragen stellen over hoe jij jouw droomleven kan gaan leven.

Inclusief online programma

van DROOM naar DOEN

Ontdek hoe jij met deze online cursus een duidelijk drie stappenplan krijgt om jouw droomleven  te gaan leven. In deze online cursus ga je flink de diepte in.  Met deze modules ga je kijken waar jouw verlangen ligt en hoe je jouw droomleven waar kan maken.

Dromen

Je gaat leren hoe jij jouw dromen kan visualiseren. Hoe je jouw ideale leven kan omschrijven en je leert de eerste basis regels van de wet van aantrekking.

Durven

In module 2 leer je wat er voor nodig is om je doelen te behalen. Je leert alles over een krachtige mindset en hoe je jezelf op de eerste plek zet.

Doen

In de laatste module leer je uit jouw comfort zone te stappen en hoe jij jouw droomleven kan gaan behalen. Je leert hoe jij jouw doelen in kleine behapbare acties kan omzetten en het gewoon gaat doen.

 

Na training weet jij hoe jouw awesome geweldige 2.0 versie er uit ziet. Je kent jouw droom en je hebt de eerste stappen gezet om jouw droomleven waar te maken. Je hebt voldoende handvatten om jouw droomleven werkelijkheid te laten worden en je weet hoe jij nu in actie moeten komen. 

 

Wat krijg je nog meer?

Online groepscoaching

Leer groots dromen en dat alles mogelijk is. Hoe zie jouw awesome 2.0 leven eruit. Alles is mogelijk! Eén keer in de maand vindt er een groepscoaching plaats. Tijdens deze groepscoaching gaan we in op de vragen waar sta je nu? Waar wil je naar toe? Welke belemmeringen kom je tegen?

Online programma van DROOM naar DOEN

Leer alles over een krachtige en een positieve mindset en hoe jij hierdoor jouw dromen om gaat zetten tot doelen. Een programma om in 3 simpele en krachtige stappen met een positieve mindset jouw doelen te behalen, ideale droomleven te leven en jouw awesome 2.0 versie gaat leven vanuit bruisende energie, meer geluk en vrijheid

Community met like minded people

Stap uit jouw comfortzone en laat de wet van aantrekking zijn werk doen voor jou.

Mini cursus: Maak jouw droom visueel

Tijdens deze 5 daagse challenge gaan we ons echt richten op bewustwording. Dat jij bewust wordt van jouw dromen, jouw droomleven en hoe jij jouw dromen kan uitvoeren. Schrijf je hieronder gratis in en krijg jouw droom visueel.

BONUS E-book Het is mijn droom, het is mijn pad. 40 levenslessen

In dit e-book leer je mijn 40 levenslessen. Lessen die ik het afgelopen 40 jaar heb mogen leren en mij gebracht hebben tot waar ik nu sta. Altijd gelukkig, ondanks alles. Dit e-book is geïnspireerd op het verhaal van Alice in Wonderland.

E-book 10 tips om meer uit jouw leven te halen!

Door het lezen van dit e-book en het toepassen van deze tips, zal je o.a. leren: Dat jij een mooi en krachtig verhaal te vertellen hebt die telt en deze mag delen met de wereld. Hoe jij jezelf op de allereerste plaats zet en welke ruimte er dan ontstaat voor jezelf en anderen Door het toepassen van kleine veranderingen, jij dagelijks veel positiever door het leven kan gaan. Er een kracht in jouw verscholen zit, die voor echte magie kan zorgen Dat jij jouw droom om kan zetten naar visie!.

BONUS E-book In 5 stappen naar een onweerstaanbare social media

Herken je dat? Dat je graag een post wilt plaatsen, maar dit uiteindelijk niet doet omdat je niet weet wat je precies moet doen. Dat je ervaart dat je minder resultaten uit jouw social media account haalt, dan dat je voor ogen hebt? Hoe zou het zijn als je geholpen wordt met het ontdekken van de style, kleuren, thema en achtergrond en dit ook gaat toepassen met jouw persoonlijke en/of zakelijke account?

E-book Het gebruik van Affirmaties

Deze checklist is voor jou om meer te leren over affirmaties en hoe je affirmaties kan gebruiken om jouw droomleven waar te maken. Het gebruiken van affirmaties is een heel makkelijk, maar tegelijk een krachtig hulpmiddel om jouw droomleven werkelijkheid te laten worden. Affirmaties kan je inzetten om jouw doelen sterker te maken, hierdoor zal jij jouw doelen sneller behalen.

Binnenkort: cursus Nu ga ik echt aan de slag

Leer stoppen met jouw uitstelgedrag. In deze cursus ga je nu echt aan de slag hoe jij jouw doelen wel gaat halen. Je leert hoe jij vol focus en met een positieve mindset jouw doelen omzet in kleine actiepunten en dit ook echt gaat uitvoeren.

Binnenkort: e-book verschillende verdienmodellen

Je bent op zoek naar vrijheid. Het liefst wil je reizen en werken tegelijk. Maar welke verdienmodellen zijn er? In dit e-book leer je alles over online verdienmodellen en wat jij kan doen om een inkomen op te bouwen tijdens jouw reizen.

Binnenkort: cursus Wet van aantrekking

Leer alles over de wet van aantrekking. Wanneer jij weet hoe de wet van aantrekking werkt en wat deze voor jou kan doen, ben jij staat om alles wat jij wilt te manifesteren.

Alles is mogelijk als jij dat wilt

Ivette Langeveld

Jij wilt heel graag aan de slag met het behalen van jouw doelen. Bewust kiezen voor méér leven. Vanuit jouw tenen voel je het; ik ben geboren voor grote dingen. En je bevind je nu op het kruispunt waarin je moet gaan kiezen. Ga ik ervoor en laat ik het gebeuren? Of durf ik de sprong toch niet te wagen en gaat het aan mij voorbij? En je zal nooit weten of het je gelukt was en je houdt de rest van je leven spijt. Spijt dat je het toch niet gedurfd hebt.

Jij wilt jouw geluk doorgeven. Jouw dromen waarmaken en alles wat jij geleerd hebt in jouw leven doorgeven aan andere mensen. Jouw levenslessen (over relaties, vriendschap, verdriet en pijn), of jouw skills die jij jezelf hebt geleerd, praktische skills. Je hebt bijvoorbeeld jarenlang geïnvesteerd in tijd en geld om jouw camera te leren kennen en je weet hoe je de beste foto maakt en alles in jou zegt je dat je deze kennis wilt doorgeven. Of misschien wel andere skills. Wat jouw skill of levenslessen ook zijn, je voelt aan alles dat je hier andere mensen mee wilt helpen.

Wat als dit droomleven waarheid kan worden? Door te durven, door het te doen. Door jouw dromen om te zetten naar behapbare doelen.
Doelen waarvan jij weet dat je ze zal bereiken.

Wat zal er gebeuren als je al jouw doelen haalt? En je mooiste leven kunt creëren?
Een aantal jaren geleden ontdekte ik wat een krachtige positieve mindset met je kan doen en vooral hoe je door de Wet van Aantrekking toe te passen alles kunt creëren en manifesteren wat je maar wilt in het leven.

Alles is mogelijk als jij dat wilt. Alles begint met een gedachte.

You can be, do or have anything you want

Kimberly
KimberlyDrawing Minimalistic
Lees verder
Gisteren, 28 mei 2020 heb ik een erg leuke video call met Ivette gehad! Inspirerend en ook erg gezellig. Vol tips & motivatie. Aan de tips heb ik zeker iets gehad en zal ik ook veel mee gaan doen. Voor iedereen die twijfelt om aan zijn dromen te beginnen. Stop met twijfelen! Alles begint met een idee en je idee waar maken. Stel dat je net nog even een zetje in de rug nodig hebt dan zou ik Ivette aanraden om je te coachen. Iemand die vol goede energie zit en niet bang is om eerlijk te zijn en jou op weg te helpen. Lieve ”die vrouw” veel succes met alles en met iedereen die je mag gaan coachen! Liefs, Kimberly Jane van de Merbel

Heb je nog persoonlijke vragen? Of wil je weten of dit programma echt voor jou is? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in. Ik vertel je graag welk impact dit programma op jouw leven kan hebben! 

Mijn naam is Ivette Langeveld 

AboutIluh law of attraction

 

 

Het opschrijven van mijn ideale droomleven, mijn awesome 2.0 leven en die met een positieve en krachtige mindset uitspreken heeft zoveel impact op mij gehad.

Ik weet nog heel goed dat begin 2019 mijn ideale droomleven opschreef. Ik schreef mijn 2.0 verhaal zo op zonder beperkingen, waarin alles mogelijk is. 

Een awesome 2.0 versie waarin alles mogelijk is. Als ik mijn verhaal terug lees, zijn er een aantal punten wat opvalt.

  • Ik wil mijn loondienstbaan opzeggen
  • Ik wil een eigen bedrijf op gaan bouwen, waarin ik andere vrouwen mag coachen, empoweren en helpen
  • Ik wil meer werken voor de meisjes van ons kindertehuis Garuda House Bali
  • En ik wil voor langere tijd op Bali wonen. 

Op dit moment zijn de eerste drie punten gelukt. Daar ben ik zo ontzettend dankbaar voor. Maar sinds een aantal weken weten wij ook dat wij volgend jaar ons kindertehuis mogen gaan uitbreiden en dat wij, mijn partner en ik voor langere tijd op Bali mogen wonen. 

Een droom die voor ons uit komt. Een wens die wij vol positieve energie hebben uitgesproken en die het universum voor ons laat uitkomen. 

De wet van aantrekking is hier zo goed bezig geweest om mijn 2.0 versie te mogen leven en dat gun ik jou ook. 

dromen durven doen
In september mochten wij aanwezig zijn bij een een heel gaaf festival op Java

Achter de schermen aanwezig zijn bij een groot festival aan de andere kant van de wereld. Hoe gaaf is dat? Door uit onze comfortzone te stappen en te netwerken, kwamen we in contact met de organisator van het Payung Festival op Java. Drie dagen lang kregen toegang op dit festival en mocht Jeroen foto’s maken. 

In mei 2019 stond ik het podium te shinen. Mijn eerste podiumervaring

Een jaar geleden stond ik op het grote podium van de grootste Aziatische markt in Europa, de TongTongFair in Den Haag.

Nog nooit had ik een modeshow gelopen en al helemaal niet in designerskleding, iets wat ik zelf niet snel zou dragen. Tot dat grote moment op het podium was ik ook altijd onzeker over mijn lichaam. Ik ben vrij groot en ook wel vrij fors. Niet echt catwalk waardig. Maar ik werd gevraagd door een vriendin, de organisator van deze modeshow en ik zei eigenlijk ook direct ja. Zonder er over na te denken.

Mijn allergrootste droom kwam uit in december 2019

In december 2019 kwam mijn droom uit. Op 13 december had ik mijn laatste werkdag van loondienstbaan. Dit gaf mij zoveel vrijheid, mijn baan opzeggen en mijn droom om een eigen bedrijf op te bouwen verder uitwerken. Een dag later was mijn allereerste Women for Women Powerevent, een event  waar ik 30 mooie en ambitieuze vrouwen mocht inspireren om ook hun dromen uit te laten komen. 

dromen durven doen
Joyce
Joyce
Lees verder
Wanneer je advies nodig hebt over het opstarten van een eigen business of over je bestaande carrière zal ik een coaching gesprek met Ivette zeker aanraden! Naast dat Ivette een gezellige gesprekspartner is waar je goed mee kan sparren over je eventuele plannen in je carrière, heeft zij ook nog eens díe positieve mindset die ik als zeer prettig heb ervaren! Daarnaast is Ivette natuurlijk een ervaringsdeskundige pur sang en dat merk je. Doordat ze zichzelf durft te laten zien voelde ik mij al snel op mijn gemak en dat werkt tijdens een coaching gesprek. Ivette luistert en gaf mij precies díe feedback die ik nodig had om weer verder te kunnen met mijn plannen en het oefenen met mijn positieve mindset!