Onthaasten

De laatste maanden zijn we bezig met de vraag;

Hoe zou jouw ideale leven er uit zien?

Een vraag waar je best over na gaat denken en als je dat plaatje in je hoofd hebt, dan wil je dat ook halen.

De afgelopen weken stonden behoorlijk in het teken om dit plaatje waar te gaan maken. Een eigen business. Het doel is uiteindelijk meer vrijheid. Maar om dat te creëren, zijn we nu hard aan werk. Elk vrij uurtje wordt besteedt. Skype call met onze coach. Skype call met iemand die de vormgeving gaat doen. Webinar over hoe we onze doelen moeten halen. Website onderhouden, schrijven en systemen opzetten. En daarnaast is Jeroen ook nog fulltime aan het werk.

Ook ik moest afgelopen week door een training fulltime aan het werk. Iets wat ik normaal niet doe. Ik bevind mij in de luxe positie om parttime te mogen werken. Maar afgelopen week had ik een training en moest ik dus fulltime aan de bak. Even een heel ander ritme. En er kwam een moment dat ik er ook helemaal door heen zat. In mijn hoofd werd het een warboel. Stappen die we van onze eigen coach leren, gingen dwars door de stappen heen van de training op mijn werk. Er was even geen onderscheid meer.

Tijd voor ontspanning. Even weer aarden en alle informatie die we de laatste tijd hebben ontvangen, een goede plek geven.

We besloten in het weekend tussen deze twee volle weken even weg te gaan. Naar het huisje van Jeroen zijn ouders in Epe. Beetje als het liedje van Blof, Zoutelande.  Alleen stond er geen oude drank van zijn vader die we op konden maken 😉

Maar het aarden kon zeker. Vrijdag uit ons werk zijn we naar Epe gereden. Eigenlijk staat het huisje in het aangelegen dorpje Wissel.

Maar als ik Epe schrijf, weet iedereen wel waar het ligt. We hadden geluk dit weekend. De lente begint wat eerder dit jaar en zo hadden we temperaturen boven de 10 graden. Iedereen ging dit weekend wel naar buiten.

Zaterdag had ik nog tot half 3 een vergadering in Apeldoorn bij het Van der Valk hotel aan de A50. Prachtige locatie om te vergaderen en een heerlijke lunchkaart.

Jeroen heeft mij daar afgezet en reed daarna door naar Hoenderloo.

Bepakt met zijn fototoestel en zijn  nieuwe statief en filters reed hij door naar het nationale park De Hoge Veluwe.

Met een entree van € 9,95 en een gratis fiets heeft hij 30 kilometer gefietst door een stuk prachtig natuur. Zelf was ik hier natuurlijk niet bij. Maar aan de foto’s te zien was het heel mooi. En ook al ging iedereen er op uit deze dag, je hebt er stukken bij dat je even helemaal niemand tegenkomt. Even een stukje natuur voor jezelf. Heerlijk toch.

Tegen half 3 kwam hij mij weer ophalen en gingen we weer richting Epe. Even snel wat drinken en hup de wandelschoenen aan. Het zonnetje stond nog lekker te schijnen en vanuit de camping loop je zo een heerlijk

stukje natuur in, de Tongerense Hei

Buitenlucht inademen, flink veel lopen, foto’s maken en tussendoor toch weer praten over hoe we visualiseren hoe onze eigen business er uit gaat zien. En doordat we heerlijk buiten liepen, ontstonden de meest positieve en leuke ideeën.

We liepen zo’n 1,5 uur door de bossen, verdwaalden af en toe een beetje en tegen zonsondergang waren we het bos weer uit. Dat staat ook op de borden, na zonsondergang mag je daar niet meer lopen, dus daar hielden we ons ook aan.

Voor het avondeten gingen we naar Epe en aten we heerlijk bij het Grand Café Cornelis. Een sfeervol restaurant, welke gevestigd is in het oude gemeentehuis van Epe. Het is een mooi monumentaal pand en aan de

binnenkant zie je nog veel details en binnen hangen oude foto’s hoe het  gemeentehuis er vroeger uit zag.

Ons menu voor deze avond:

Als vooraf een cornelisplankje gevuld met parmaham, droge worst, oude kaas, gedroogde tomaatjes en olijven.

Een heerlijke soep gemaakt van geroosterde paprika en tomaat

En als hoofdgerecht een traditionele gehaktbal naar recept van burgemeester v/d Feltz.

Na het heerlijke eten gingen we terug naar ons huisje. We moesten de avond vermaken zonder WiFi en televisie en zo eindigen we onze dag met een heerlijke spelletje rummikub.

De zondag gebruikten we om nog even lekker te chillen. Uitgebreid ontbijten, de tijd nemen. Zelf ging ik lekker schrijven en Jeroen ging foto’s ontwikkelen. Doen wat je leuk vind.

Tussen het drukke leventje door, was dit een heerlijk weekend. Soms heb je dat gewoon even nodig, onthaasten.

Natuurlijk wil ik door de week ook af en toe een ontspanningsmoment hebben. Zelf doe ik dit door aan het eind van de dag, ’s avonds dus eigenlijk nog even een wandeling te maken. En voor het slapen gaan gebruik ik de Meditation Moments App.

Een heerlijke app met veel ontspannende meditaties.

Wij kunnen er weer tegen aan ?

Ik wens jullie een hele fijne week toe.

Ga zelf ook kijken hoe jouw ideale leven er uit zou zien. Een leven waar in alles mogelijk zou zijn, geen belemmeringen en waar geld geen rol speelt.

Misschien kunnen we je hierbij nog een beetje helpen? Kijk vooral eens op onze websites:

Doen wat je leuk vindt. JeroenenIvette
MrLangeveldPhoto

Enjoy ?