Over precies 40 dagen wordt je 40 jaar.

dromen durven doen

Op maandag 8 juni kreeg ik ’s ochtends een whatsapp van mijn moeder met de vraag of ik het druk had. Jeroen en ik waren net terug van onze ochtendwandeling en waren het werken nog een beetje aan het uitstellen. Dus kom maar langs.

40 jaar oud, dus 40 cadeautjes

Mijn moeder kwam binnen met een grote boodschappentas en ik had echt geen idee wat ze bij zich had. En ineens zegt ze, precies over 40 dagen wordt je 40 jaar oud. Ik heb daarom iets voor je. In deze grote boodschappentas zitten 40 cadeautjes en ik heb 40 dagen de tijd om elke dag een cadeautje uit te pakken.
Wat een geweldig idee!

Toch dacht ik wel even, over 40 dagen al? Ik wil nog heel veel regelen voor mijn 40ste verjaardag. Even dacht ik dat ik tijd te kort zou hebben. Maar toen bedacht ik mij snel wat ik mij zelf ooit geleerd heb, tijd is maar relatief. Vervolgens ging ik voor mijzelf rustig opschrijven wat ik wilde gaan doen voor deze bijzondere mijlpaal.

– Mijn 40ste verjaardag moest in het thema Alice in Wonderland en het werd tijd om de uitnodigingen te gaan ontwerpen.
– Ik wil graag een betaalde e-book gaan schrijven met als thema Alice in Wonderland.

Waarom Alice in Wonderland?

Als klein meisje vond ik het verhaal van Alice al inspirerend. Nieuwsgierig liep ze achter het witte konijn aan en viel zij diep in een put. Maar daar beneden in die put gebeurde er iets magisch. Een wonderland. Een land waar alles mogelijk is. Een land wanneer je maar gek genoeg bent, dromen uitkomen.

Nooit had ik gedacht dat ik in het jaar dat ik 40 word helemaal opnieuw zou beginnen. Maar ik had een droom, een doel. Ik zegde mijn vaste baan in loondienst op en begon voor mij zelf. Een grote stap, maar ik wist zeker dat dit mij zou lukken.⁠⠀ Ik heb hiervoor een aantal stappen doorlopen, waarbij ik veel in mij zelf heb geïnvesteerd. Maar ik kan oprecht zeggen dat het dit allemaal waard is.

Ik schreef dit jaar mijn eerste gratis e-book. Een e-book waarin je 10 tips krijgt om meer succes in jouw leven te krijgen. Wat was ik trots toen dit e-book online kwam.

Maar voor mijn 40ste verjaardag had ik nog een grote wens. Ik wilde mijn eerste betaalde e-book online hebben. En op 8 juni had ik nog precies 40 dagen de tijd om dit e-book te schrijven.

Ken je dat? Dat mensen tegen je zeggen dat wat jij graag wilt helemaal niet mogelijk is? Of dat mensen aan jou gaan vertellen welk pad jij moet bewandelen?

Alice had dit al snel door en zei tegen de rups. Het is mijn droom. Het is mijn pad wat ik ga bewandelen. Ik bepaal welke kant ik op ga.
En dat is precies wat jij gaat leren in dit e-book. In dit e-book dat aanstaande vrijdag op mijn 40ste verjaardag uit komt, leer je mijn 40 levenslessen geïnspireerd op Alice in Wonderland.

Tijd is relatief.

Toch was het niet zo dat ik in de stress schoot en dat ik dacht dat ik veel te weinig tijd had. Die 40 dagen gingen helemaal niet snel. Ik maakte met mijn business coach en mijn vormgever een plan wanneer wat af moest zijn. Achter mijn laptop ging ik schrijven, 40 levenslessen van mijn afgelopen 40 jaar. Heel wat momenten passeerden. Gelukkige momenten en verdrietige momenten. Ik herbeleefde veel van onze reizen, maar ook de pijn die ik heb gevoeld.
Maar wat was het ontzettend gaaf om te zien hoeveel lessen ik geleerd heb. Ik heb geleerd hoe ik mijn dromen kan laten uitkomen. Hoe ik mijn mooiste leven kan manifesteren. Ik ga het gewoon zeggen, dit e-book wordt zo ontzettend gaaf. Het staat boordevol met persoonlijke verhalen, maar jij gaat hier zoveel van leren.
Wanneer je deze lessen zelf gaat toepassen, echt wauw, dan gaat er echt iets onbeschrijfelijks gebeuren. Jouw droomleven kan zo maar eens uit gaan komen. Hoe gaaf zou dat zijn?

Nog even geduld.

Op vrijdag 17 juli komt het e-book uit! Wil jij als eerste op de hoogte zijn wanneer het boek online komt? Schrijf je dan nu alvast in op de wachtlijst en ontvang op 17 juli een e-mail dat het e-book online staat.