fbpx
Selecteer een pagina
Plaatsonafhankelijk werken
Plaatsonafhankelijk werken

Nice to meet you.

Als je met mij in gesprek gaat, dan ben je in gesprek met een zelfverzekerde vrouw, die graag jou alles wil leren hoe jij jouw dromen waar kan maken.
Een powervrouw die graag haar verhaal wil vertellen.
Dit was 10 jaar geleden nog heel anders.

Mijn naam is Ivette Langeveld het gezicht achter About Iluh. Samen met mijn grote liefde Jeroen kunnen wij de hele wereld aan. 12 jaar geleden kregen wij te horen dat wij nooit geen kinderen kunnen krijgen. Wat volgde was een rollercoaster met veel verdriet, hormonenwisselingen en een aantal heftige buikoperaties.
1,5 jaar na dit nieuws zaten we in het vliegtuig naar Bali en bezochten we voor het eerst het kindertehuis Garuda House Bali. Vanaf dat moment werden we mom and dad van 20 meisjes.

Mom and dad

We zijn langzaam in ons werk gegroeid voor het Garuda House Bali. In 2011 overleed de oprichter van het huis en in 2013 hebben wij Stichting Garuda House Bali opgericht, met als doel informatie te verstrekken en om elk jaar het nodige geldbedrag op te halen om de meisjes in Indonesië naar school te laten gaan.
Al deze jaren doen we dit werk met een Groningse nuchterheid, omdat het nu eenmaal zo hoort. Vooral zelf niet in de belangstelling willen staan en al helemaal niet vertellen dat wij een kindertehuis hebben en hiermee meisjes helpen om naar school te gaan.

Our passion is your inspiration.

Maar het is tijd om te gaan shinen. Hier zijn wij, Jeroen en Ivette Langeveld.
Zoals anderen zeggen; een heel leuk koppel. En daar zijn we het helemaal mee eens.

Coach

Het afgelopen jaar ben ik heel erg uit mijn comfortzonde gestapt en ben ik eindelijk mijn verhaal gaan vertellen. Ik heb de afgelopen jaren zoveel mogen leren van de meisjes van het Garuda House. Zij hebben mij geleerd om positief door het leven te gaan, om te kunnen gaan met pijn en verdriet en geleerd dat alles voorbij gaan. Deze kennis wil ik nu doorgeven door middel van online training en coaching.

Fotograaf

Jeroen, MrLangeveldPhoto fotografeert en leert jou graag alles hoe jij fotografie en mindset kan combineren.

We nemen je graag mee in onze wereld, door de ogen van Iluh.
Iluh is het allereerste meisje die wij in het Garuda House hebben leren kennen.

De meisjes van het Garuda House inspireren ons dagelijks. Zij leren ons om altijd positief te blijven en dat dromen uitkomen. We willen jullie dit ook leren en vertellen graag ons verhaal met jou

Meisjes met een droom, worden vrouwen met een visie

Meisjes die soms een verdrietige kindertijd hebben gehad, maar nu lopen te stralen. Ze hebben een droom en doen er alles aan om dat uit te laten komen. En wij hebben het geluk om hen daar mee te mogen helpen. Een mooie positieve mindset is wat we jou ook mee willen geven.

Alles is mogelijk.

Enjoy your journey of the Magical island life of Bali

Where all dreams can come true

Open chat
Powered by