Something’s coming

Ivette Langeveld

Something’s coming, something good, if I can wait
Something’s coming, I don’t know what it is
But it is gonna be great

Hopelijk herken je de lyrics van deze geweldige song. De echter kenners weten dat deze tekst uit de grote klassieker West Side Story komt. Een geweldige musical die ik als puber oneindig vaak heb gekeken. Een klassieke lovestory, boy meets girl. Maar omdat ze beide uit verschillende families komen, die ook nog eens met elkaar rivaliseren, is deze liefde onmogelijk.

Echt I love it, de spectaculaire dansen. De opzwepende muziek en dat alles in de geweldige straten van New York. Ergens op mijn 15e heb ik gezegd, later ga ik reizen en zal ik zeker ook naar de Big City gaan.

Gelukkig komen dromen uit en mocht ik New York al drie keer bezoeken met Jeroen. Door de straten van New York en alle klassieke films die ik door de jaren heen heb gezien, kwamen tot leven. Jeroen en ik waren net een half jaar getrouwd, toen we naar een concert gingen van Aretha Franklin in Radio City Music Hall. Zoveel verwondering. De wereld lag aan onze voeten en op dat moment wist ik dat ik de wereld wilde zien.

Maar dat nummer, Something’s coming. Ik heb wel eens vaker geschreven wat muziek met mij kan doen  Deze song geeft mij ook zo’n bijzonder gevoel. Ergens in 2012 popte dit nummer ineens op. Dat gevoel dat er wat aan gaat komen, iets…. Maar ik wist nog niet wat.

En nu 8 jaar later en ik deze song zo vaak heb geluisterd op de repeat, weet ik eindelijk wat deze tekst voor mij betekent. Deze tekst bevat zoveel leerzame lessen uit de wet van aantrekking.

In 2012 hadden wij een gesprek met één van de bestuursleden van het kindertehuis Garuda House Bali. De oprichter was het jaar daarvoor overleden en het bestuur wist niet wat ze met het huis moesten doen. En de vraag werd ons gesteld of wij hier in iets konden betekenen.
Of wij een stichting wilden opzetten, die het behoudt van het Garuda House  on garanderen. We zeiden direct ja. Hoe en wat het precies in zou gaan houden, dat wisten we nog niet.

Er komt iets aan.


We hadden al lange tijd geleden aan elkaar uitgesproken dat we iets goeds willen doen voor deze wereld. Een eigen kindertehuis opstarten, zodat we kinderen een kans konden geven. Ver voordat ik ziek werd, hadden we dit verlangen uitgesproken en daarna nooit meer aan gedacht.
En ineens in 2012 kwam het er aan. Er kwam wat aan, het was binnen ons bereik. Dromen komen echt uit.

Wet van aantrekking.


De afgelopen 2 jaar heb ik mij veel mogen verdiepen in de wet van aantrekking en wat een positieve mindset voor ons kan doen. Door dit bewust toe te passen, had ik zo vaak weer dat gevoel van;
Er staat iets gaafs te wachten om de hoek.
Kom maar, ik ben klaar om al het moois te mogen ontvangen.

Bewust worden


Het afgelopen jaar popte het nummer Something’s coming ook weer vaak op. Ik ben met zo veel verschillende gave dingen bezig geweest. Maar heb alles ook zo bewust mogen ervaren. De meisjes van het Garuda House hebben mij de afgelopen jaren zoveel geleerd. Zij hebben mij geleerd om altijd positief te blijven, no matter what. Ze hebben mij geleerd om elke dag opnieuw dankbaar te mogen zijn voor alles wat er op mijn pad komt. Gelukkige dingen, maar ook voor verdrietige dingen. En juist hierdoor zijn Jeroen en ik ons bewust geworden van onze droom van jaren geleden.

En weer zeiden we ja.


Een droom die ineens heel dichtbij komt. Dit jaar kwam vanuit het bestuur de vraag of wij het project van het Garuda House op Bali willen uitbreiden. En direct zeiden we weer absoluut ja. Zonder dat we wisten wat het inhield. Something great is coming.
En nu aan het eind van dit prachtige jaar valt alles op zijn plek.

Op weg naar Bali.
Met de song Something’s coming, I don’t know what it is. But it is gonna be great in mijn hoofd zijn wij op dit moment alles aan het opruimen in huis. Zodat wij in maart 2021 Nederland achter ons kunnen laten en naar Bali vertrekken. En opnieuw een droom die uitkomt. Maar voordat we naar Bali gaan, willen we jou nog zoveel leren over die positieve mindset. Zoveel tips die wij hebben geleerd van de meisjes van het Garuda House. Want een positieve mindset heb jij ook nodig om jouw droom uit te laten komen.

Digital nomad.


Werken en reizen waar ik maar wil. Leven als een digital nomad. We hebben nog zoveel ideeën voor ons bedrijf. Het afgelopen jaar hebben wij geleerd dat je niet veel nodig hebt om een digital nomad te worden.

* Een online inkomen
* Een positieve mindset

  –> Durf jij de sprong te wagen en alles achter jou los te laten?
  –>Wil jij gaan leven vanuit jouw volste potentieel, zodat je het leven creëert waarvan jij altijd al gedroomd hebt?

  Dan heb ik namelijk nog iets gaafs voor jou.

  Maandag 14 december geef ik een webinar waarin ik je alles leer over het geheim achter een positieve mindset en hoe jij kan werken als een digital nomad.

  And something great is coming!
  Who knows?
  It’s only just out of reach,
  Down the block, on a beach,
  Maybe tonight…