Plaatsonafhankelijk werken
Plaatsonafhankelijk werken

Grateful for where I’m at.

Excited about where I’m going.

Nice to meet you.

Wat zal er gebeuren als je al jouw doelen haalt? En je mooiste leven kunt creëren?

Een aantal jaren geleden ontdekte ik wat een krachtige en positieve mindset met je kan doen en vooral hoe je door de Wet van de Aantrekkingskracht toe te passen alles kunt creëren en manifesteren wat je maar wilt in het leven.

Als je met mij vandaag de dag in gesprek gaat, dan ben je in gesprek met een zelfverzekerde vrouw, die graag jou alles wil leren hoe jij jouw dromen waar kan maken.

Een powervrouw die graag haar verhaal wil vertellen.

Dit was 10 jaar geleden nog heel anders.

Mijn naam is Ivette Langeveld, het gezicht achter About Iluh. Samen met mijn grote liefde Jeroen kunnen wij de hele wereld aan. 12 jaar geleden kregen wij te horen dat wij nooit geen kinderen kunnen krijgen. Wat volgde was een rollercoaster met veel verdriet, hormonenwisselingen en een aantal heftige buikoperaties. 1,5 jaar na dit nieuws zaten we in het vliegtuig naar Bali en bezochten we voor het eerst het kindertehuis Garuda House Bali. Een kindertehuis wat wij zelf hebben gemanifesteerd, door wet van aantrekkingskracht toe te passen. Onze droom was om ooit een eigen kindertehuis te mogen hebben. Om kinderen in nood te kunnen helpen. Vanaf het moment dat wij het kindertehuis Garuda House binnenstapten, werden wij mom and dad van 20 meisjes.

Mom and dad

We zijn langzaam in ons werk gegroeid voor het Garuda House Bali. In 2011 overleed de oprichter van het huis en in 2013 hebben wij Stichting Garuda House Bali opgericht, met als doel informatie te verstrekken en om elk jaar het nodige geldbedrag op te halen om de meisjes in Indonesië naar school te laten gaan.

Jarenlang deelden we niet dat we een eigen kindertehuis hadden en hiermee meisjes hielpen om naar school te gaan, maar inmiddels kan ik zeggen dat ik zo trots ben, dat wij hiervoor staan en op deze manier kunnen bijdragen aan de toekomst van heel veel meisjes op Bali.

Our passion is your inspiration.

De meisjes van het kindertehuis Garuda House inspireren mij dagelijks.
Zij leren mij om altijd positief te blijven en dat dromen uitkomen. Het is mijn missie om jou dit ook te leren en ik deel daarom graag mijn verhaal.
Ik neem je graag mee in onze wereld, door de ogen van Iluh.
Iluh is het allereerste meisje die wij in het kindertehuis Garuda House hebben leren kennen. Wil je meer weten over Iluh? Lees hier haar verhaal.

Succes coach

Door te investeren in verschillende trainingen en het volgen van verschillende programma’s bij een business coach heb ik het afgelopen jaar geleerd om uit mijn comfort zone te stappen Hierdoor ben ik eindelijk mijn verhaal gaan vertellen via social media, maar ook door presentaties te geven. Ik heb de afgelopen jaren zoveel mogen leren van de meisjes van het kindertehuis Garuda House. Zij hebben mij geleerd om positief door het leven te gaan, om te kunnen gaan met pijn en verdriet en geleerd dat alles voorbij gaat. Wat ik vooral geleerd heb is hoe ik mijn dromen om kan zetten naar doelen en deze uit kan laten komen. Mijn eerste doel was om mijn vaste loondienstbaan op te zeggen. Dat is mij gelukt en sinds begin dit jaar 2020 bouw ik mijn eigen business op.

Als Succes coach help ik jou om te werken aan een krachtige en positieve mindset. Hoe je jouw doelen kan halen en vooral hoe je de Wet van Aantrekkingskracht kan toepassen in jouw leven.

Meisjes met een droom, worden vrouwen met een visie

De meisjes die wonen in het kindertehuis Garuda House hebben soms een verdrietige kindertijd gehad, maar nu lopen te stralen. Ze hebben een droom en doen er alles aan om dat uit te laten komen. En wij hebben het geluk om hen daar mee te mogen helpen.

Een mooie positieve mindset wat ik mag leren van de meisjes van het Garuda House en jou mag doorgeven.

Dus, ben jij klaar voor jouw groei? Wil jij 100% jouw doelen behalen vanuit rust en vertrouwen? En wil je veel meer plezier beleven? Samen gaan we ervoor zorgen dat je jouw mooiste leven creëert waar je nu nog maar alleen van kunt dromen.