Tips om meer succes in jouw leven te krijgen.

Ivette Langeveld

Sinds een paar weken staat mijn e-book online en daar ben ik zo ontzettend trots op 🙂 Een e-book waarin ik 10 tips deel om meer succes in jouw leven te krijgen.
Een e-book volledig geïnspireerd door de meisjes van het Garuda House.

De meisjes van het Garuda House

Al heel lang liep ik met het idee dat ik een e-book wilde gaan schrijven. De laatste jaren heb ik zoveel mogen leren van de meisjes van het Garuda House. Deze inspiratie wil ik graag doorgeven.

Struinen op de vuilnisbelt

Door zo intensief samen te werken met de meisjes van het Garuda House heb ik zoveel geleerd om zelf ook meer succes in mijn leven te krijgen. De meisjes komen vaak uit erbarmelijke omstandigheden. Ze hebben moeten struinen naar eten op een vuilnisbelt. Of neem Iluh, zij woonde achter op een groot terrein van een fabriek, onder een paar asbestplaten. Even verder op stond een boom, met een gat eronder gegraven en daar ging ze naar de wc. Ik heb het hutje gezien. Ik heb de vuilnisbelt gezien waar ze zochten naar eten. En ik heb de meisjes leren kennen. Vrolijke meisjes met zoveel positieve energie. Zoveel wilskracht om alles uit hun leven te halen. Power om naar school te willen en te kunnen gaan.

Powergirls

Ik ben zo ontzettend dankbaar dat deze powergirls mij laten zien dat het leven zo ontzettend mooi is. En dat er nog zoveel meer mogelijk is. Deze meisjes hebben mij de handvatten mogen geven om mijn droomleven waar te maken.
Elk meisje heeft haar eigen verhaal. Het Garuda House verbindt deze meisjes en al hun verhalen met elkaar.
Ze dragen allemaal een verhaal met zich mee. Ze hebben niet vanaf jongs af aan een onbezonnen leven gehad.
Nee, deze meisjes hebben gevochten voor een plaatsje in de maatschappij.
En nu wonen zij in het Garuda House.

Our passion is your inspiration

Ongeacht op welk niveau je ook staat, er is voor iedereen een plafond waar je door heen kunt breken.
Wie ben jij werkelijk? En wat zou je nu écht het liefste willen?
Door dit e-book te lezen zal je erachter komen dat er zoveel mogelijk is. Door een aantal kleine tips toe te passen in jouw dagelijks leven, zal jij al zoveel positiever door het leven gaan.

E-book

In dit e-book neem ik je mee in het leven van de meisjes van het Garuda House en deel ik met jou 10 tips hoe je net zoals deze meisjes met een positieve mindset door het leven kan gaan.

Ben je benieuwd geworden naar de meisjes van het Garuda House en welke lessen ik van hun geleerd heb?
Via onderstaande knop kan je het e-book direct downloaden

Laat je mij weten wat je er van vind?

Gratis e-book
gratis e-book