Vakantie modus aan

Vakantie modus aan

Terwijl ik deze blog schrijf, lig ik heerlijk op mijn bed in onze luxe suite in het Van der Valk hotel in Dordrecht. Een goede afsluiter van onze vakantie. 

Bijna op weg naar Bali

Afgelopen week waren we op vakantie op de Veluwe. Eigenlijk zouden we naar Bali vliegen, maar door de huidige situatie rondom corona kon dat helaas niet doorgaan. Bali is nog tot eind van dit jaar gesloten voor toerisme. 

Gek idee eigenlijk hoor. Begin maart, toen we nog niet in volledige lockdown waren, maar corona al wel onze kant op kwam, zei iemand tegen mij; Bali gaat vast niet door voor jullie. We hadden de tickets net gekocht en zei; kom op zeg, het is nog maar maart. September is nog zo ver weg, dan is deze pandemie wel weer voorbij. Maar niets is minder waar. En heel eerlijk? Ik heb geen idee of het eind dit jaar al wel voorbij is. We gaan het zien. Zelf kan ik mij er niet zo heel druk om maken. Gelukkig kan ik thuis werken aan mijn bedrijf en mijn afspraken gaan grotendeels via Zoom. Zoals bij zovelen 😉 

Maar afgelopen week hadden we vakantie. We wilden toch even weg en gingen naar de Veluwe. Heerlijk in een chalet, midden in de bossen, zonder 4G. Echt even offline. En ik kan je vertellen, dat is echt heerlijk. De afgelopen weken waren drukker geweest dan ik eigenlijk door had en zo’n week helemaal niets, deed mij wel goed. Ik zette alles echt even uit en genoot van het mooie weer en de prachtige bossen om ons heen. Ik had wel een laptop bij mij en dacht echt dat ik offline wel wat zou gaan schrijven voor mijn bedrijf, maar niets was minder waar. De laptop is niet open geweest en bleef stilletjes in de laptophoes in een hoekje. Heerlijk zo’n week. 

Relaxed afsluiten

Vandaag gingen we naar Middelburg, omdat Jeroen een fotoshoot had (mijn man is fotograaf) Zo’n rit zouden we niet snel doen vanaf ons huis in het noorden van het land en daarom hebben we deze bewust in onze vakantie gepland. Terwijl we richting huis reden, bedachten we dat de vakantie nog een mooie afsluiter nodig had en we boekten een luxe suite bij het Van der Valk hotel in Dordrecht. Echt een aanrader. Relaxed zwemmen, heerlijk eten en vanavond genieten in het bubbelbad. Dit had onze vakantie nog nodig. 

Aankomende week hebben we ook nog vakantie, maar gaan we toch weer wat kleine uurtjes aan het werk. Weet je wat zo tof is? Wanneer je bezig bent jouw droomleven te gaan ontwikkelen, is het ook helemaal niet erg om een paar uurtjes te werken in de vakantie. Door een paar uurtjes aan het werk te gaan, ben ik dichter bij mijn volgende doel in mijn droomleven. 

Mijn volgende doel is om voor langere tijd op Bali te mogen wonen en alles lijkt er op dat dit volgend jaar ook gaat gebeuren (mits het land weer open is natuurlijk). Maar voordat ik hier ben, zijn er nog een paar dingen nodig om dit echt waar te maken. Zelf heb ik hier alles voor over om dit te verwezenlijken, dat ik het helemaal niet erg vind om een paar uurtjes te werken in mijn vakantie. En dat is toch het toffe van online ondernemen? Ik bepaal zelf wanneer ik werk en wanneer ik heerlijk ga genieten van mijn vrije tijd. 

Heb jij er wel eens over nagedacht hoe jouw droomleven eruit zou zien? Lukt het jou om jouw droom te visualiseren?

Hoe zou je het vinden als je hier hulp bij zou krijgen tijdens een gratis challenge? 

Maak jouw droom visueel 

Tijdens deze 5 daagse challenge gaan we ons echt richten op bewustwording. Dat jij bewust wordt van jouw dromen, jouw droomleven en hoe jij jouw dromen kan uitvoeren.

In deze challenge ga ik in op alle belangrijke onderdelen hoe jij jouw droom visueel kan krijgen en welke blokkades jij tegen komt voordat jij jouw droomleven kan gaan leven.

Tevens deel ik mijn inzichten en manieren hoe ik mijn droomleven heb waar gemaakt. Hoe ik vorig jaar nog een loondienstbaan had en hoe ik ervoor gezorgd heb mijn dromen om te zetten naar haalbare doelen.

Hoe staat het met jouw money mindset? En durf jij al uit jouw comfortzone te stappen?

(Hoe zou je het vinden als jouw gedachten over geld alleen maar postief zouden worden en dat jij de nodige stappen ontvangt om uit jouw comfortzone te stappen en jouw verhaal te vertellen.)

Hoe zou jij het vinden als je de nodige stappen ontvangt om uit jou comfortzone te stappen en jouw verhaal gaat vertellen? En hoe zou je het vinden als jouw gedachten over geld alleen nog maar positief zouden zijn?

Tijdens deze 5 daagse challenge gaan we ons echt richten op bewustwording. Dat jij bewust wordt van jouw dromen, jouw droomleven en hoe jij jouw dromen kan uitvoeren.