van DROOM naar DOEN

van droom naar doen

Alles is mogelijk als jij dat wilt. Alles begint met een gedachte.

Ik weet nog heel goed dat begin 2019 mijn ideale droomleven opschreef. Ik schreef mijn 2.0 verhaal zo op zonder beperkingen, waarin alles mogelijk is. Het opschrijven van mijn ideale droomleven, mijn awesome 2.0 leven en die met een positieve en krachtige mindset uitspreken heeft zoveel impact op mij gehad.

Een awesome 2.0 versie waarin alles mogelijk is. Als ik mijn verhaal terug lees, zijn er een aantal punten wat opvalt.

• Ik wil mijn loondienstbaan opzeggen
• Ik wil een eigen bedrijf op gaan bouwen, waarin ik andere vrouwen mag coachen, empoweren en helpen
• Ik wil meer werken voor de meisjes van ons kindertehuis Garuda House Bali
• En ik wil voor langere tijd op Bali wonen. 
  •  

Op dit moment zijn de eerste drie punten gelukt. Daar ben ik zo ontzettend dankbaar voor. Maar sinds een aantal weken weten wij ook dat wij volgend jaar ons kindertehuis mogen gaan uitbreiden en dat wij, mijn partner en ik voor langere tijd op Bali mogen wonen. 

Een droom die voor ons uit komt. Een wens die wij vol positieve energie hebben uitgesproken en die het universum voor ons laat uitkomen. 

De wet van aantrekking is hier zo goed bezig geweest om mijn 2.0 versie te mogen leven en dat gun ik jou ook. Om deze reden heb ik een waanzinnige online training gemaakt, met de naam Dromen – Durven – Doen.

Dromen – Durven – Doen is dé training voor het creëren van jouw ideale leven en het helpt jou om met een krachtige en positieve mindset jouw doelen te behalen. 

“Everything begins with a thought.”

Wat als er zoveel meer in je zit. Heb je er wel eens over nagedacht wie je echt wilt zijn? Hoe jouw ideale leven er uit ziet? Als je echt gaat dromen, hoe zou jouw leven er dan uit zien? Wat zou je doen? Wie zou jij helpen? 

Je wilt dolgraag iets anders. Je wilt vanuit jouw hart en passie je dromen leven. Je hebt een brandend verlangen naar jouw perfecte leven en je voelt aan alles dat dit, waar je nu staat het niet is. Diep van binnen weet je dat de weg van je dromen de enige weg is en dat er nu iets radicaal moet veranderen. 

Maar je weet niet hoe. Jouw droom is er! Maar hoe kan jij jouw droom bereiken. Voor jou lijkt het nog zo ver weg.

Een leven zonder spijt en zonder what if’s…

Jij wilt heel graag ontdekken waar je nu precies van droomt en waar je naar toe wilt, een no-regret leven. Een leven zonder spijt en zonder what if’s… 

Je hebt dromen, een brandend verlangen om meer uit het leven te halen. 

Jij wilt heel graag aan de slag met het behalen van jouw doelen. Bewust kiezen voor méér leven. Vanuit jouw tenen voel je het; ik ben geboren voor grote dingen. En je bevind je nu op het kruispunt waarin je moet gaan kiezen. Ga ik ervoor en laat ik het gebeuren? Of durf ik de sprong toch niet te wagen en gaat het aan mij voorbij? En je zal nooit weten of het je gelukt was en je houdt de rest van je leven spijt. Spijt dat je het toch niet gedurfd hebt.

Jij wilt jouw geluk doorgeven. Jouw dromen waarmaken en alles wat jij geleerd hebt in jouw leven doorgeven aan andere mensen. Jouw levenslessen (over relaties, vriendschap, verdriet en pijn), of jouw skills die jij jezelf hebt geleerd, praktische skills. Je hebt bijvoorbeeld jarenlang geïnvesteerd in tijd en geld om jouw camera te leren kennen en je weet hoe je de beste foto maakt en alles in jou zegt je dat je deze kennis wilt doorgeven. Of misschien wel andere skills. Wat jouw skill of levenslessen ook zijn, je voelt aan alles dat je hier andere mensen mee wilt helpen.

Wat als dit droomleven waarheid kan worden? Door te durven, door het te doen. Door jouw dromen om te zetten naar behapbare doelen. 

Doelen waarvan jij weet dat je ze zal bereiken.

Stel jezelf eens de volgende vragen. 

  • • Wat zal er gebeuren als je al jouw doelen haalt? 
  • • En je mooiste leven kunt creëren? 
  • • Heb jij dromen, maar weet je niet hoe je deze waar kan maken?
  • • Zou jij meer vrijheid willen hebben en niet afhankelijk willen van anderen? 
  • • Ben jij bereidt om alles uit het leven te halen en hier stappen voor te nemen? 
  • • Ben jij bereidt om in jezelf te investeren, omdat jij weet dat het jou zoveel maar zal opleveren? 

Herken jij jezelf in deze punten? Dan is deze online training zeker voor jou. 

Klik op onderstaande knop om meer informatie te krijgen.