Visualiseren, en dan?

Visualiseren

“Ik kan best wel mijn ideale leven visualiseren, maar dan?” Zomaar een vraag die ik hoorde tijdens een kennismakingsgesprek. Maar dit is zeker geen slechte vraag. Veel mensen hebben een goede en leuke fantasie. Dat helpt bij visualiseren. Dingen voor je zien alsof ze echt zijn. Beelden zien. Dromen zien. En dan bedoel ik niet je nachtelijke dromen, maar de dromen die jij hebt ofwel de dingen die jij echt wilt.

Heb je daar wel eens over nagedacht? Wat wil je echt? Wat zou je doen als je je eigen leven voor 100% zelf kon inrichten? Zou je dan doen wat je nu doet? Doe je dan hetzelfde werk? Woon je in dezelfde stad of hetzelfde land? Of zou je ergens anders willen wonen?

Ik heb het nu over de grote levensdoelen. Visualiseren kan ook op korte termijn heel goed voor je werken. Hoe je dat doet?

Doe dit elke dag

Bedenk je elke ochtend hoe fijn je dag gaat zijn. Dat je bijvoorbeeld leuke en inspirerende mensen gaat ontmoeten of spreken. Reken er maar op dat jouw dag dan ook echt zo gaat verlopen. Je start met een positieve energie en zodoende trek je soortgelijke energieën aan. Dit principe wordt veroorzaakt door één van de belangrijkste universele wetten; de Wet van Aantrekking.

Je legt in principe het pad van de dag van te voren vast en jij bepaalt dat hij goed is. Doe dit meerdere keren per dag voordat je iets nieuws gaat doen of voordat je iemand anders gaat spreken. Je zal zien dat je veel gelukkiger wordt.

Dit is visualiseren. 

Ofwel het visueel maken van iets dat je denkt of wilt. Het alleen maar voor je zien is niet genoeg. Alleen woorden of beelden zijn niet genoeg om te creëren. Je moet het voelen. Echt voelen.

Wanneer je jouw droom in je hele lichaam voelt, zal de kans veel groter zijn dat jouw droom werkelijkheid wordt. Ik voel het altijd bij mijzelf wanneer ik aan het dagdromen ben, dat ik ineens kippenvel over mijn hele lichaam krijg. Dat is voor mij altijd het teken dat ik lekker bezig ben. Het teken dat het klopt en dat het universum aan het werk gaat en er alles aan doet om de juiste mensen, gedachten en gebeurtenissen op mijn pad te brengen.

Wanneer je dit bewust kan beleven, zie je ineens dat toeval niet bestaat.

Op weg naar Bali

Zo was ik zo’n twee jaar geleden aan het dagdromen dat ik ooit op Bali zou gaan wonen en hoe ons leven eruit zal zien. Ik zag tot in het grootste detail hoe ik ’s morgens, nadat ik wakker, was naar het overdekte dakterras ging om daar met het uitzicht op de rijstvelden mijn yoga en meditatie te doen. Kippenvel, overal.

Op het moment van schrijven is het nog niet bekend waar we precies gaan wonen op Bali, maar dat we op Bali gaan wonen is zeker. Over vier tot zes weken wonen we zelfs al op Bali!

Geniet van de reis naar jouw droomleven

Jij kan dit ook!

Laat je alleen niet gek maken wanneer er mooie dingen op je pad komen. Ze zijn misschien niet helemaal zoals je ze had bedacht. Misschien net niet zo mooi. Waak ervoor dat je dan nee zegt tegen deze kansen. Ook deze dingen horen bij de reis naar jouw droomleven.

Het is de weg naar jouw ideale droom waar het om gaat. Het gaat niet om het doel, maar om de reis. Geniet van deze reis. Geniet van alles.

Wees je bewust van alle mooie dingen die je tegenkomt tijdens deze reis. Maar probeer ook te genieten van de kleine en soms wat grotere tegenslagen. Dit zijn leermomenten. Het gevoel wat jij beleeft bij deze tegenslagen geeft aan hoe graag jij jouw uiteindelijke doel wilt halen.

Wil jij leren om alles uit het leven te halen?

Wil jij vrijheid creëren om jouw droomleven te leven?

Ik gun je dat jouw droom uit mag komen. Dat jij altijd gelukkig bent.

Daarom heb ik voor jou het online membership Dromen – Durven – Doen gemaakt!

In dit membership leer je alles over de wet van aantrekking en hoe jij jouw droomleven manifesteert. Daarnaast krijg je alle handvatten om in simpele en krachtige stappen, én met een positieve mindset jouw doelen te halen.

 

Met het membership leer je vanuit bruisende energie, meer geluk en vrijheid jouw ideale droomleven te leven.

 

Verandering is op ieder moment mogelijk zodra jij besluit om aan het roer te gaan staan. Maak van jezelf jouw awesome 2.0 versie!

Wat zeg je ervan?

Gaan we samen aan de slag om jouw dromen uit te laten komen?

Dan is het online membership echt iets voor jou!