De week in beeld

Succes coach

Sinds begin dit jaar is mijn droom eindelijk uitgekomen en bouw ik mijn eigen bedrijf als succes coach op. Ik heb hiervoor mijn loondienstbaan opgezegd en werk nu vanuit huis. Hierdoor heb ik eindelijk de vrijheid gecreëerd waar ik al zo lang van droomde.

Samen met mijn partner Jeroen bouwen we een eigen business, waardoor wij meer vrijheid kunnen krijgen en vaker naar Bali kunnen reizen om onze kinderen van ons kindertehuis Garuda House Bali te bezoeken.
Hoe het opbouwen van deze business gaat, lees je wekelijks in mijn week-in-beeld-blog.

Onze week begon vorige week zondag met het oefenen van het liedje Lang zal ze leven, samen met de meisjes van het Garuda House. Om vervolgens de week te eindigen op zaterdag, dat de meisjes maar toch voor het gemak Happy Birthday zongen op mijn moeder haar 73ste verjaardag.

Tussendoor gebeurde er nog veel meer toffe dingen en dat lees je allemaal in deze nieuwe weekblog.

Afgelopen zondag hadden we onze wekelijkse Skype call met de meisjes van het Garuda House. Ik zeg wekelijks, dat was namelijk de afspraak. Maar de laatste Skype call was alweer 3 weken geleden ;-).
In verband met de huidige situatie rondom corona is ook op Bali alles stil gevallen. De meisjes gaan al sinds half maart niet meer naar school. Voor ons was dit een goed moment om onze beloofde Engelse lessen te gaan geven via Skype. Daarvoor was het altijd een beetje lastig om een goed moment te vinden. Maar nu de meisjes thuis zijn, en wij natuurlijk ook veel meer thuis zijn, konden we nu wel wekelijks gaan Skypen. Dat dachten we dus, want van beide kanten is het nog steeds druk. De meisjes moeten heel veel online doen voor school. In het Garuda House zijn er totaal 4 laptops. Op dit moment wonen er 11 meisjes, dus de meisjes gaan om de beurt achter de laptop om hun huiswerk te maken en op te sturen.

Maar goed, vorige week zondag hadden we weer een Skype call. Met 6 uur tijdsverschil is dat toch wel even puzzelen. We hadden hun een schrijfopdracht gegeven, om hun Engelse vaardigheden wat op te vijzelen, maar daar waren ze nog niet aan toe gekomen. We zochten daarom samen naar internationale hits, in het Engels natuurlijk. Er werd samen gezongen en gedanst. Daarna vertelde ik dat volgende week mijn moeder jarig was, voor hun “oma” en dat ze dat niet moesten vergeten. Zij zochten direct een Nederlands verjaardagsliedje op en al snel waren we samen Lang zal zij leven aan het zingen. De meisjes zouden gaan oefenen en volgende week een video opnemen.

Zondags proberen Jeroen en ik altijd wel echt even rust te pakken. Er stond een drukke week voor de boeg, dus de rest van de zondag bestond uit heerlijk wandelen en Netflix kijken.

Achter de schermen werken

Op maandag was voor ons beiden een dag met veel achter de schermen werken. Op dit moment ben ik echt de laatste puntjes aan het klaar zetten voor mijn aanbod en mijn e-book. Ik ben zo ontzettend trots op dit e-book. Al heel lang liep ik met het idee dat wat ik geleerd heb van de meisjes van het Garuda House op te schrijven en te delen met iedereen. Uiteindelijk is dit een e-book geworden met 10 tips om meer succes uit jouw leven te halen. Deze tips zijn geïnspireerd op het leven van de meisjes van het Garuda House. Maar voordat dit e-book online komt, moet er nog één en ander gebeuren achter de schermen. De landingspagina moet gemaakt worden, een dank je wel pagina voor het downloaden voor het e-book. Een automatisering dat het e-book ook wordt verstuurd, samen met nog een aantal mailtjes.
Genoeg te doen dus.
Achteraf zat ik op de maandag zo midden in het bouwen van alles, dat ik een beetje vergeten ben om naar buiten te gaan. Dat merkte ik aan het eind van de dag wel. Dus na het avondeten zijn we snel naar buiten gegaan en hebben we een heerlijke lange wandeling gemaakt.

Een fotoshoot in Utrecht

De dinsdag stond helemaal in teken van de business van Jeroen. Samen zaten we om 8 uur in de auto op weg naar Utrecht. Na weken van thuis zijn en nergens naar toe gaan, gingen we eindelijk weer eens op stap. Grappig detail, dit was voor ons echt de eerste keer dat we naar het westen reden en we overal maar 100 km per uur mochten rijden. Dat was nog wel wennen 😉

Jeroen had een business shoot bij Soroya, interieur designer bij haar eigen bedrijf Studio Sor. We begonnen bij haar appartement, die natuurlijk heel gaaf was ingericht. Ik werd echt verliefd op haar donkere kleur groen velours behang.
Sorry Sor, maar ik moest het echt even voelen 😉
Tijdens zo’n fotoshoot ben ik de assistente van Jeroen. Ik maak achter de schermen foto’s en video’s. Denk mee over opstellingen en houdt af en toe wat schermen of lichten vast.
Tussendoor zat ik op de bank, of bij de eettafel en was ik bezig met content schrijven voor mijn eigen website.
Tegen half 7 waren we ’s avonds weer thuis. Een lange dag, maar zeker wel de moeite waard.

Online werken

Op woensdag had ik wat moeite met opstarten. Zo’n lange dag merk ik altijd wel in mijn lichaam. Naast een aantal zoom calls voor deze dag, besloot ik om even goed naar mijn lichaam te luisteren en wat rustiger aan te doen.
In de middag had ik een zoom call met mijn business coach Artjanna. Hier neem ik ook altijd de tijd voor. Nadat we 1,5 uur gepraat en samen aan het sparren zijn geweest, ga ik altijd eerst even wandelen. Na de wandeling schrijf ik alle ideeën op die zijn ontstaan uit dit coaching gesprek.

Eindelijk weer eens een dagje weg

Donderdag was het Hemelvaartsdag en deze dag hadden we al heel lang geblokt in onze agenda. Geen afspraken, geen to do lijstjes. Maar samen een dag weg. En dat kon ook eindelijk weer. Na weken van thuis zijn en heel veel wandelen, gingen we vandaag weer een dagje uit. We hadden zelf een lunch meegenomen, want tja, de terrassen zijn natuurlijk nog niet open.

week in beeld
week in beeld
week in beeld

We gingen naar Taman Indonesia, een kleine dierentuin in Kallenkote. Voor ons zeker niet onbekend. We komen hier al een aantal jaren. Het is heerlijk om door het park te lopen. Veel tropische vogels en alles is gebouwd in Indonesische stijl. Vaak is er veel te doen, met kleine marktjes, muziek en lekker eten. Dat kan nu nog niet. Maar het blijft heerlijk om hier door heen te wandelen. Alles was heel goed geregeld en voldeed goed aan de corona regels.
Na een uur zijn we weer in de auto gestapt en zijn we richting een natuurgebied gereden. Eigenlijk een beetje op de bonnefooi. We zochten een plek waar we konden picknicken om daarna nog heerlijk te gaan wandelen. We kwamen uit bij het natuurgebied Havelterberg.

Na een heerlijke lunch, hebben we lekker gewandeld door dit gebied. Het was prachtig weer om te wandelen en omdat het erg ruim is, kom je weinig mensen tegen. Een heerlijk dagje.

Shoppen voor een verjaardag.

De vrijdag stond in teken van samen met mijn moeder boodschappen doen voor haar verjaardag en nog even samen winkelen. En op zaterdag was ik de hele dag bij mijn moeder om haar te helpen met haar verjaardag. Gelukkig woont mijn moeder erg ruim en kon er de hele dag gewoon visite komen en konden we op 1,5 meter van elkaar zitten.

Het was een heerlijk weekje waarbij ik veel genoten heb van mijn vrije tijd. Dat maakt het werken aan je eigen business wel heel fijn. Ik kan zelf mijn eigen uren bepalen. Natuurlijk moet er veel gedaan worden en hard gewerkt worden, maar gelukkig mag ik zelf bepalen wanneer ik dat doe.

Ik hoop dat je het leuk vind om deze blog te lezen. Het is de eerste keer dat ik zo’n blog schrijf en het is mijn intentie om dit wekelijks te gaan doen. Hierdoor kun je lezen hoe ik mijn eigen business opbouw en wie weet krijg je zelf ook inspiratie om jouw droomleven op te bouwen.

Tot volgende week.

week in beeld
week in beeld