Mijn werkplek eindelijk ingericht.

dromen durven doen

Sinds enkele weken heb ik mijn werkplek beneden. Jeroen en ik zaten altijd samen op één kamer te werken, beide achter onze eigen computer. Maar we kwamen erachter dat dit niet echt lekker werkte. De focus is dan snel weg.

We besloten alles flink om te gooien. De woonkamer werd veranderd en daar werd een werkplek voor mij ingericht en de kamer boven werd flink opgeruimd, zodat Jeroen daar zijn werkplek heeft.
Het is echt ideaal. We werken beide thuis, maar hebben voldoende privacy om vol focus aan onze business te werken.

Voldoende inspiratie

Ik was redelijk tevreden met mijn ingerichte werkplek. Op mijn bureau liggen wat edelstenen. De laatste foto die is gemaakt, waar ik met mijn vader op sta. Een prachtig beeld die ik op de laatste verjaardag dat mijn oma nog leefde van haar kreeg. Een engeltje die ik van mijn moeder kreeg, toen ik mijn bedrijf had ingeschreven bij de KVK. Voldoende inspiratie om mijn werk te kunnen doen. Alleen aan de muur ontbrak nog wat. Er miste nog iets.

Telkens als ik omhoog keek, keek ik naar een saaie witte muur. Nou heb ik het geluk dat ik getrouwd ben met een fotograaf. Ik heb genoeg keuze uit prachtige reisfoto’s. En gelukkig hangen die ook zeker in onze woonkamer. Alleen boven mijn bureau wilde ik graag foto’s hebben die alles zeggen over hoe ons leven is. Meer persoonlijk dus.

Geluk, blijdschap en vrijheid.

Deze drie gevoelens zie ik nu wanneer ik net boven mijn beeldscherm kijk. Bij de fotofabriek heb ik 8 retro foto’s besteld die echt weergeven hoe ons leven nu is. Foto’s die precies laten zien hoeveel vrijheid we hebben en hoe gelukkig we zijn. Vrijheid om te mogen reizen wanneer we maar kunnen. Geluk dat we kunnen reizen en dat we daar zo ontzettend van mogen genieten. En ik voel vooral blijdschap als ik kijk naar de foto’s waar wij op staan met de meisjes van het Garuda House. Of een selfie van Jeroen op het Payung Festival waar we vorig jaar mochten zijn.

mijn werkplek ingericht
Succes coach

8 foto’s, 8 herinneringen.

Bij de fotofabriek kan je retro foto’s bestellen in een setje van 8. De foto’s worden afgedrukt als vierkant, met een brede witte rand er omheen. Alsof ze zo uit je polaroid camera zijn komen schuiven.
Voor mij was het helemaal niet moeilijk om 8 foto’s uit te kiezen. En wanneer ik nog een setje zou bestellen, kan ik er zo nog 8 uitzoeken.
Het grappige is dat niet eens alle foto’s gemaakt zijn door Jeroen. Juist de selfies met de telefoon geven zoveel blijdschap en geluk weer.

Zo heb ik een foto af laten drukken van het moment direct nadat we het vliegtuig in zijn gestapt, vol energie voor twee vluchten van gemiddeld 8 uur. Wanneer ik naar die foto kijk, zie ik ons stralen. De foto die gemaakt is, wanneer we geland zijn, heb ik niet afgedrukt. Geloof me, die is niet meer zo florisant 😉

Maar ik heb ook foto’s laten afdrukken waar ik op sta met de meisjes van het Garuda House. Elke dag laten deze meisjes mij zien dat het mogelijk is om jouw dromen uit te laten komen. Deze meisjes inspireren mij. En door naar deze foto’s te kijken, mag ik hier elke dag aan herinnerd worden.

Inspireren

Nu ik deze foto’s heb besteld en ze hangen aan de muur, is mijn werkplek eindelijk compleet ingericht. Door alle herinneringen in de vorm van beelden, edelstenen en foto’s, mag ik elke dag vol inspiratie aan het werk met mijn bedrijf.
Mijn passie voor het reizen, de meisjes van het Garuda House en vooral mijn dromen uit laten komen, is de inspiratie die ik jou wil geven. Via AboutIluh wil ik jou inspireren om jouw dromen uit te laten komen. Kies je voor vrijheid? Kies je voor een leven als digital nomad, of wil je misschien reizen?
Wat jouw droom ook is, alles is echt mogelijk!

Wil je graag wat hulp om jouw dromen om te zetten naar doelen? Of is het voor jou nog niet helemaal duidelijk hoe jij jouw droom kan visualiseren? Laat het mij weten, ik wil je graag helpen.

 

 

Wat mij is gelukt, kan jij ook.