Women for Women

succes coach

Hoe gaaf is het als je aan het begin van het jaar een droom hebt en je deze aan het einde van het jaar gewoon uit ziet komen?
Als dat gebeurt heb je toch zeker het gevoel dat je alles aan kan?
Zo voelt dat nu ongeveer bij mij.
Begin dit jaar werd ik een beetje onrustig. Ik wilde meer gaan doen voor ons kindertehuis, de meisjes van het Garuda House. Ik sprak deze wens uit en ging er rustig over nadenken wat dit voor mij inhield. Halverwege het jaar ben ik een hele dag met een business coach in gesprek geweest en werden mijn doelen duidelijker. De onrust die ik had werd omgezet in duidelijke doelen. Nog steeds moest ik natuurlijk een behoorlijk comfortzone uit, maar ook hierbij hielp zij erg goed.
En nu zijn we bijna aan het eind van het jaar beland en wauw, ik kan nu al zeggen dat ik zin heb in de maand december en natuurlijk het jaar 2020.
Kom maar op!

Women for Women Powerevent.
Het jaar 2019 wordt heel mooi afgesloten en tegelijk is dit het startschot van een heel mooi jaar wat gaat komen. Op zaterdag 14 december wordt in het van der Valk Hotel de Bilt – Utrecht een heel gaaf event gehouden. Het Women for Women Powerevent.
Hier wil je bij zijn!
Deze middag leer jij alles over positieve mindset, law of attraction, money mindset, story telling en hoe jij jouw dromen waar maakt!
Een inspirerende middag met allemaal vrouwen die hetzelfde willen als jij, namelijk meer uit het leven halen!
Aan het eind van de middag is er nog tijd voor een drankje en een hapje en ga je met een hele toffe goodiebag naar huis!

Een event voor vrouwen door vrouwen
Gehouden voor de meisjes van het Garuda House Bali

Een exclusieve line up van spreeksters die zich inzetten voor jouw groei en dat meisjes in Indonesië naar school kunnen gaan.

En voor deze middag komen er echt hele gave spreeksters. Niemand minder dan Artjanna Harkhoe, Kim Munnecom, Michela Puliti en Maartje van de Wetering komen spreken op dit toffe event. Daarnaast zijn er nog een paar verrassingen! Het wordt echt heel tof.

Uit mijn comfortzone.
Achter de schermen zijn we druk bezig. Het voelt echt als zo’n heerlijk drukte. Continu sta ik op scherp of ik al aan alles heb gedacht. Is de website goed? Loopt de kaartverkoop wel? Heerlijk.
Maar tegelijk is dit ook één grote leerschool voor mij. Dit jaar stond voor mij vooral in teken om mij te laten zien. Sinds het jaar 2013 zijn Jeroen en ik eigenaar van Stichting Garuda House Bali en zetten wij ons in om meisjes in Indonesië naar school te laten gaan. Maar het hoorde er zo bij. We lieten vooral niet te veel aan de buitenwereld zien dat we dit doen. Uit onze omgeving ontvangen we donaties, maar verder dan dat gingen we niet. En dit jaar leerde ik om mijn verhaal naar buiten te brengen. De hele wereld mag het weten. Wij hebben een kindertehuis!
Zo dankbaar dat we dit mogen doen. Natuurlijk zit er een verhaal achter en natuurlijk hebben wij ook heel veel verdriet gekend. Maar we hebben er zoiets moois voor terug gekregen. Ik ging met mijn gezicht op Social Media. Ik maakte een video en zette deze ook nog online. Dingen die ik voorheen niet durfde. Mijn onrust aan het begin van het jaar werd langzaam omgezet naar een heel enthousiast gevoel. Wauw, het is gewoon mogelijk om volledig bezig te zijn met alleen dingen die ik leuk vindt.

Inspireren.
Mijn idee voor een powerevent werd uitgesproken. En al snel kwam bij mij ook het gevoel, dit kan ik gewoon. Op papier ging ik het plan voor dit event uitwerken. Wat wil ik bereiken met het event? Allereerst natuurlijk meer bekendheid voor het Garuda House en geld ophalen. Maar ik wil vrouwen ook inspireren. In het Garuda House gaan meisjes naar school, iets waar ze al lang over droomden. Ze maken hun droom waar door naar school te gaan en weten nu dat alles mogelijk is. De meisjes van het Garuda House worden elke dag geïnspireerd dat alles mogelijk is. Dit wil ik ook aan vrouwen in Nederland uitdragen. Alles is mogelijk. Hoe groot je dromen ook zijn. Spreek ze uit en maak ze waar!

Voor €85 kan één meisje één maand naar school.
In het huis wonen 15 meisjes die naar een goede middelbare school gaan. Daarnaast zijn er nog 3 meisjes die naar de universiteit gaan. Dit alles wordt betaald door Stichting Garuda House Bali.

Voor €85 kan één meisje één maand naar school.

Voor datzelfde bedrag gaat één meisje niet alleen naar school, maar woont zij intern samen met haar andere zusjes in één huis.
Zij krijgt elke dag voldoende eten en drinken. Ze krijgt waar nodig medische zorg.
En ze heeft elke dag schone kleding aan.
Dit alles is zo belangrijk! Zonder dit kan dit meisje niet werken aan haar toekomst.
Voor €85 help je één meisje voor één maand.
En voor dit bedrag kan jij aanwezig zijn bij een heel mooi powerevent.

Nog even wat praktische info.
Het event wordt gehouden op zaterdagmiddag 14 december 2019 in het Van der Valk hotel de Bilt – Utrecht. Makkelijk met de auto en het openbaar vervoer te bereiken.
Inloop is vanaf 13:00 uur en we beginnen om 13:30 uur.
Het event duurt tot uiterlijk 18:00 uur.

Zien we je op 14 december?